Milyoner kim olacak?: Genital bölgedeki dövmeler hakkında aday raporlar

humhum

Global Mod
Global Mod
“Milyoner kim olacak?”

Popoda Evlilik Teklifi: Samimi Dövmelerin Aday Raporları

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Önce yaklaşık 500 Euro idi, sonra samimi alandaki dövmeler hakkında: “Kim Milyoner Alıyordu?” Bir aday, dövme stüdyosundan fıkralara anlattı. Günther Jauch suskuntu.

Birkaç haftalık bir aradan sonra, Quiz hayranları “Milyoner kim olacak?” mutlu ol. Natascha Thienenkamp, konseyin sandalyesine oturan adaylardan biriydi. Kuzey Ren-Westphalia'daki Velbert'teki kocasıyla birlikte bir dövme stüdyosu yönetiyor. Thienenkamp bir soruya bile cevap vermeden önce bile, moderatör Günther Jauch adayın dövmelerinden bahsetmeye geldi. Boynu, çeneye çıkıntı yapan çiçek motifleriyle dekore edildi. Bölünme üzerinde geniş bir siyah çubuk da süslendi.

Thienenkamp, ”Başka bir sanatçı açıkça boynunda olan her şeyi yaptı, her şey başka bir sanatçı tarafından yapıldı.” Dedi. Jauch kuru bir şekilde karşı çıktı: “Altında gerçekleşen şeyin sanatsal değeri de sınırlı.” Thienenkamp, daha önceki motifleri örtmesi gereken bir dövme, bir dövme olduğunu açıkladı. “Sweet 18'de bir hata yaptım. Bu tam bir kusurdu,” dedi aday. Jauch bunu şöyle özetledi: “Utanç verici olan şey gitti, ama sonra (siyah) o zaman kaçabilir, bu artık mümkün değil.”

“Kim Milyoner Olacak?”: Önde gelen konuklar, mutlu milyonerler ve büyük saha kuşları

Her şey 3 Eylül 1999'da başladı: O zamanlar “Milionär Who Who Whole?” “Başlangıçta, RTL sadece benimle dört program yapmak istedi,” dedi Günther Jauch 20. yıldönümü röportajında. Gerçekten format gibi hissetmiyordu. “Bir sınav şovunu denetlemem gerektiğine çok hevesli değildim. İngiltere'den yeni bir format olduğu söylendi ve evde bakmam gereken dört Haber kasetim var – tamamen İngilizce. Bir kelimeyi neredeyse hiç anladım çünkü moderatör Sıfır ve 500 pound arasında Galli Atasözleri sorguladı, “dedi Jauch. Ancak şovun belirli bir büyüye sahip olacağını hissetti – özellikle konsept çok basit olduğu için. Bulmaca arzusu onu yakaladı ve bugüne kadar devam ediyor

© Jörg Carstensen / / Picture Alliance

Daha
Resim altyazısını aç

Görüntü altyazısını kapatın

Geri

Daha öte

“Milyoner kim olacak?”-Aday Günther Jauch Stech Dövme

Dövme konusu, program sırasında moderatörün bırakamamıştır. “Milyoner olmak isteyen” olan eski bir adayı bildirdi. Bir kalça üzerinde logo. Bu Jauch'u şu soruya getirdi: “Hassas yerlerde dövülebilen erkekleri de tanıyor musunuz?” Adayı rahat kaldı ve cevap verdi: “Kesinlikle, neden olmasın? Eğer daha sonra ararsan, anladınız. Stüdyomuzda da düzenli bir tane var. Popo üzerinde evlilik teklifi olan bir müşterimiz vardı, dövmeli , 'Evet' veya 'hayır' alanına inanamayacaktı.

Natascha Thienenkamp sonunda 32.000 avro kazandı. Tüm aile üyelerine “güzel bir şey” vermek istediği parayla, dedi. Jauch bunun ücretsiz bir dövme anlamına gelip gelmeyeceğini bilmek istedi. Aday hayır dedi, ancak moderatöre bir dövme bıçaklamasını teklif etti. Jauch dehşete düştü: “Hayır! Dövme çağının dışındayım.” Bu Thienenkamp'ı kabul etmedi: “En eski müşterimiz 83 yaşında. Tabii ki, cildin esnekliği azalıyor, ama bunu hayal bile edemiyorum.” Sonunda Jauch şaka yaptı: “O zaman tam vücut dövmesine geliyorum. O zaman neyin küçülebileceğini veya zaten küçüldüğünü görüyorsunuz.”

Şeffaflık Not: Yıldız RTL Almanya'nın bir parçası

jum