Michelle Hunziker “Kim İzin?”

humhum

Global Mod
Global Mod
Michelle Hunziker “Kim İzin?”
Alman TV'de kariyer yolunuz

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Michelle Hunziker “Kim İzin?” Takım liderine. Moderatör Alman televizyonunda çok fazla deneyime sahiptir.

Başarılı ESC ılımlılığından sonra, Michelle Hunziker (48) 28 Mayıs'tan itibaren TV'de tekrar görülebilir. Bu sefer bir Alman TV formatı hakkında: İlk kez “Kim İsisiliyor?” (28 Mayıs Çarşamba, saat 20: 15'te Prosieben ve Joyn). Rakip Chris Tall'a (33) ek olarak, Hunziker beş yeni bölümde ünlü bir ekip oluşturacak ve daha önce bilinmeyen adaylardan çeşitli bölümlerde tahmin tuhaf özellikleri olacak. İsviçre-İtalyan moderatörünün TV kariyeri 1990'ların sonunda bu ülkede başladı.

İtalya ve İsviçre'ye zaten birkaç TV işi yaptıktan sonra 1998'de Thomas Gottschalk (75) ile birlikte altın kamerayı sundu. Alman Film ve Televizyon Ödülü'nden sonra 2002 yılında RTL'de bir nişan izledi: Carsten Spengemann (52) ile “Deutschland Sucht den Superstar” ditki gösterisini yönetti. 2004 yılına kadar işi yaptı.

2009 yılında Alman TV'de bir başka büyük ılımlı iş başladı: Thomas Gottschal'ın tarafında “Wetten, Dass ..?”-2011 yılında şova veda etti, 2013'te yeni moderatör Markus Lanz'a (56) yardımcı oldu.

2012'den itibaren Michelle Hunziker, TV jüri üyesi olarak daha fazla görev aldı. Örneğin, “Almanya Superstar – Kids” veya “Süper Yetenek”, “SuperKids” ve “SuperPets” programlarında da bu görevi üstlendi. Ayrıca onu bebeğin şarkı gösterisi “Pretty In Plüsch” e yöneldi.

2014 yılında yine bu kez Hape Kerkeling'in (60) yanında Altın Kamera'nın ödüllendirilmesini sundu. 2021 ve 2022'de bir Cumartesi akşamı şovu geri dönüşünü kutladı ve “Wetten, Dass ..?” Açık.

Ayrıca bir meclis üyesinde “Kim İzin?” İle: RTL şovunda “Büyük Performans – Yıldızdaki Yıldız Kimdir?” Guido Maria Kretschmer (60) ve Motsi Mabuse'a (44) ek olarak Hunziker, yıldız kostümünde ünlüleri kimin sakladığını tahmin etmek zorunda kaldı.

Daha fazla TV görünümü planlandı mı?

Şimdi Hunziker için oranın arkasına geri dönüyor. Ekim 2024'te bilindiği gibi, hala “Kim İzin?” uzun boylu ve bir yıldıza karşı başlamıştı. Moderatör, o sırada bir Prosieben açıklamasında “Tahminim oranlarını seviyorum” dedi. Şovda, kadın sezgisini tamamen inşa ediyor – “Hiçbir aday ve hiçbir aday beni çok hızlı bir şekilde ışığın arkasına götürdü!”

“Almanya'yı seviyorum ve buraya tekrar tekrar çalışmak isterim,” diye açıkladı “Bild” gazetesine “Kim İsisiler” konusundaki işi hakkında. Bu ülkedeki yeni TV görünümünde daha fazla takip olacak mı? “Bild” ten Hunziker, “Gelecekleri dört gözle bekliyorum” dedi. “Zaten birkaç güzel fikir var ve eğer doğru olan orada, bunu yapmayı seviyorum. Her zaman iyi fikirlere açıkım.”

Spotonnews