MasterChef Türkiye’de dördüncü finalist belli oldu

FBO

Global Mod
Global Mod
MasterChef Türkiye’de dördüncü finalist belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’dahi her bölüm nefes kesiyor. TV8’in heyecan dolmuş yemek yarışması MasterChef yeni sezonda bile tüm hızıyla sürme ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına kaynak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.

Takım mücadeleleri ve dokunulmazlıkların geride kaldığı MasterChef’te içildikten ferdiyet ön planda. MasterChef yarışmasında iki kademeli oyunlarla kostüm mücadelesi veriliyor. Yarışmada ise son finalist geçmiş gece oynanan oyun sonrası malûm oldu. Kıvanç ve Burak Kaya rabia şef önlüğünü alabilmek için kıyasıya tek mücadele verdi.

MasterChef’te henüz önce Metin, Ayaz ve Görkem finale kalmaya hak kazanarak şef önlüklerini giymişlerdi. Dün gece yayınlanan 171. bölümde Burak Kaya ve Kıvanç son şef ceketinin sahibi olabilmek için tüm hünerlerini sergilediler.

İki etap üzerinden oynanan oyunda ilk bölümde yarışmacılardan 4 farklı pişirme tekniğiyle tek tabak hazırlamaları istendi. Bu etabı Kıvanç 21 puan alarak önde kapattı.

İkinci bölümde ise ünlü şef Fatih Tutak programa konuk oldu. Bu bölümde yarışmacılardan şef Fatih Tutak’ın özel tabağını yapmaları istendi. Tezgah başına geçen yerde iki yarışmacı tabaklarını hazırladılar ve şeflerin beğenisine sundular. Şeflerin değerlendirmeleri sonucu son finalist malûm oldu.

MasterChef Türkiye 2022’nin son şef ceketini kazanarak son 4’açınık kalan yarışmacı Kıvanç oldu. MasterChef’te beşinci olan Burak Kaya, ”Olmadı şef, sizleri tanıdım. Ekibi tanıdım. Diyecek tek şey yok” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.