“Maria kırılmıştı”: Arnold Schwarzenegger ilişki hakkında konuşuyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Mary Kırıldı”
Arnold Schwarzenegger ilişki hakkında konuşuyor

Arnold Schwarzenegger, 7 Haziran’da Netflix’te başlayacak olan “Arnold” belgeselinde.

©Netflix

Arnold Schwarzenegger, yeni bir Netflix belgeselinde evliliğinin dağıldığı ana derin bir dalış yapıyor.

7 Haziran’da Netflix yayın hizmeti, Hollywood yıldızı ve eski vali Arnold Schwarzenegger (75) hakkında yeni belgesel dizisi “Arnold”a başlayacak. Ayrıca, 1996 yılında o zamanki eşi Maria Shriver’ı (67) aldattığı eski kahyası ile olan ilişkisine de değiniyor. acı çekiyorum, hayatımın geri kalanında bununla yaşamak zorunda kalacağım.” “Halk” şimdi bu cümleyle aslında sadakatsizliğine atıfta bulunduğunu bildiriyor.

Netflix yapımında Schwarzenegger, Shriver’ın kendisiyle yüzleştiği dönüştürücü anı şöyle anlatıyor: “Maria ve ben haftada bir evlilik danışmanlığına gittik. Bir seansta evlilik danışmanı, ‘Sanırım bugün Maria bir konuda çok net olmak istiyor. Joseph’in babası olup olmadığınızı öğrenmek istiyor.’ Kalbimin duracağını sandım ve sonra doğruyu söyledim.”

Tereddüt etmeden “Evet Maria, Joseph benim oğlum. Onu kırdım. 1996’da bir ilişkim oldu” dedi. İlk başta hizmetçi Mildred Baena’nın çocuğunun gerçekten kendisinden olup olmadığından emin değildi. “Ama yaşlandıkça benim için daha net hale geldi. O andan itibaren tek soru onu nasıl saklayacağımdı. Sır nasıl saklanabilirdi?”

“Yusuf’u seviyorum”

Schwarzenegger, hayatının geri kalanında bununla yaşamak zorunda kalacağını söyledi. Ama aynı zamanda şunu da açıkça belirtiyor: “Bu yüzden herkes acı çekti. Maria acı çekmek zorundaydı. Çocuklar acı çekmek zorundaydı. Joseph, annesi – sadece herkes.” Ne pahasına olursa olsun, Joseph’in “bu dünyada hoş karşılandığını hissetmesini istiyor çünkü öyle. Onu seviyorum ve o harika bir genç adam oldu.

“Terminator” yıldızı ve Shriver 1986’da evlendi ve aşklarının dört çocuğu oldu: Katherine (33), Christina (31), Patrick (29) ve Christopher (25). Mayıs 2011’de ikili ayrıldıklarını duyurdu. Sadece birkaç gün sonra bir röportajda sadakatsizliğini itiraf etti.

SpotOnNews

#Konular