Lil Nas X: Neden Taylor Swift ile bir şarkıyı reddetti

humhum

Global Mod
Global Mod
Lil Nas X
Taylor Swift ile neden bir şarkıyı reddetti

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Rapçi Lil Nas X, Taylor Swift ile çalışma fırsatı buldu. Ancak, havayı hissedemedi ve reddetti.

Rapçi Lil Nas X (25) süperstar Taylor Swift (35) ile çalışma fırsatı buldu ve “E! News” ile yaptığı röportajda anlatma şansını vurdu. Buna göre, iki müzisyen bir şarkı üzerinde birlikte çalışmak istedi, ancak ilgili şarkı Lil Nas X gerçekten kabul etmemişti.

“Bir şey üzerinde çalıştık,” diye itiraf etti GLAAD Medya Ödülleri. “Bana bir stanza veya benzeri yazmamı teklif etti, ama hissetmedim, bu yüzden olmadı.” Muhtemelen Swift'in neredeyse bir yıl önce Nisan 2024'te yayınlanan son albümü “İşkence Şairleri Departmanı” nda bir işbirliği ile ilgiliydi. Kaçırılan şansla ilgili konuşma da “Beni Adını Arayın” şarkıcısı için sona erdi.

Bunun yerine, Lil Nas X şarkıcıyı övdü: “Kızımla gurur duyuyorum” dedi. “Albümü seviyorum. İşini yaptı. Zirvenin en üstünde. Beni bile düşündüğü için minnettarım.” Gelecekte bir işbirliğini göz ardı etmek istemedi: “Eğer olsaydı … küresel. Welt. Tay-Tay ve Nassy,” diye ekledi şifreli bir şekilde.

Doechii ile işbirliği?

Başka bir işbirliği, röportaja eklediği için rapçiyle de ilgilenecekti – yani şu anda herkesin dudaklarında olan Vuruş Yıldızı Doechii (26). “Bir yıl boyunca stüdyoya gitmek istedik, ama hiç anlamadık.”

Lil Nas X şu anda kendi projesiyle uğraşıyor: Bu yaz yeni albümü “Dreamboy” ı ortaya çıkarıyor. “Yalan söylemek istemiyorum, şu anda bir şekilde kendi bölgemdeyim ve sadece kendime odaklanıyorum” dedi. Bununla birlikte, bunu da açıkça ortaya koydu: “Sevdiğim tüm kızlarla, kendi işlerini yapan herkesle çalışmaya çok açıkım.”

Spotonnews