“Klausi Beimer”: Moritz A. Sachs sosyal medyadan uzak duruyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Klausi Beimer”
Moritz A. Sachs sosyal medyadan uzak duruyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

Moritz A. Sachs, “Lindenstrasse”de Klausi Beimer'dı. ARD dizisi iptal edilince oyuncu sosyal medyadan vazgeçti. Artık tamamen farklı bir işi var.

“Lindenstraße” dizisinden Klausi Beimer adıyla tanınan oyuncu Moritz A. Sachs, dizinin bitmesiyle birlikte sosyal medyadan çekildi. “Lindenstrasse yayından kaldırıldığı andan beri sosyal medyaya girmiyorum. Çünkü eğer bunu doğru yapmak istiyorsanız, günde bir, iki, üç saate ihtiyacınız var, aslında her gün. Bu durumla bağdaşmıyor.” Şimdi yapıyorum.” Bu 2020 yılındaydı.

Sachs artık yeni bölümleri bu Çarşamba günü saat 18.50'de Das Erste'de başlayacak olan ARD akşam dizisi “Watzmann Investigated”ın yapım müdürü.

ARD prodüksiyonu için yapılan bir halkla ilişkiler röportajında 46 yaşındaki oyuncu, şu anda yaptığı iş için sosyal medyada varlığına ihtiyacı olmadığını ve “bu platformlarda haber yapacak heyecan verici hiçbir şeyi olmadığını” söyledi. “Ve herhangi bir saçmalık paylaşmadan önce, bunu kendi haline bırakacağım – kanallar hala mevcut olsa bile. Artık onları doldurmuyorum. Corona sırasında bazı insanlar ayak tırnaklarının kesilmesiyle ilgili paylaşımlar yaptı. Korkunç.”

dpa