Kim milyoner olmak ister?: Günther Jauch, yemek pişirme konusunda öncüleri sorguluyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Kim milyoner olmak ister?”
Instagram reklamlarından ne kadar kazanıyorsunuz? Günther Jauch yemek pişirme konusunda öncüleri sorguluyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

3 milyonluk haftanın “Kim Milyoner Olmak İster?” Yemek pişirme konusunda fenomen olan Julius Croonen panelde yer aldı. Bu, Günther Jauch'u biraz daha derine inmeye sevk ediyor.

Son yıllarda influencerlık birçok gencin hayalindeki mesleklerden biri haline geldi. Anketlere göre giderek daha fazla genç sosyal ağlardan para kazanmayı hayal edebiliyor. Peki çevrimiçi Haberlardan ne kadar kazanıyorsunuz? Günther Jauch da bununla oldukça ilgileniyor gibi görünüyor. “Kim Milyoner Olmak İster?” dergisinin sondan bir önceki sayısında yer alması iyi bir şey. 3 milyon euroluk büyük haftanın kaynağında oturma şansı var.

“Kim milyoner olmak ister?”: Yemek pişirme fenomeni tavsiye koltuğunda oturuyor

Julius Croonen konsey koltuğunda Jauch'un karşısındaki sandalyeye oturdu. O bir öğrenci. Ancak Jauch'un ilgisini doğrudan çeken şey her şeyden önce Croonen'in yarı zamanlı işidir. Instagram ve TikTok'ta yemek pişirme Haberları yayınlıyor. Genç adamı mutfağından Makaralar ve Hikayeler paylaştığı Instagram'da 160.000'den fazla kişi takip ediyor. “En başarılı yemeğin hangisi?” Jauch doğrudan bilmek istiyor. Croonen “Domates kremalı sos” diye yanıtlıyor. Bu Jauch'u şaşırtıyor çünkü yaratım pek de sofistike görünmüyor.

“Kim Milyoner Olmak İster?”: Ünlü konuklar, şanslı milyonerler ve çok şanssız insanlar

Her şey 3 Eylül 1999'da başladı: İşte o zaman “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı bilgi yarışmasının ilk bölümü gerçekleşti. yayınlandı. Günther Jauch, 20. yıl dönümü dolayısıyla verdiği bir röportajda, “Başlangıçta RTL benimle sadece dört program istiyordu” dedi. Formatla pek ilgilenmiyordu. “Bir yarışma programına ev sahipliği yapma konusunda pek hevesli değildim. Bana bunun İngiltere'den gelen yeni bir format olduğu söylendi ve evde izlemem için bana dört Haber kaseti verildi – tamamen İngilizce. Tek kelimeyi bile zar zor anladım çünkü moderatör Galce istedi atasözleri sıfır ile 500 pound arasında” dedi Jauch. Ancak gösterinin belli bir çekiciliğe sahip olduğunu hissetti; özellikle de konseptin çok basit olması nedeniyle. Bulmaca tutkusu onu ele geçirdi ve bugün de devam ediyor

© Jörg Carstensen/ / Picture Alliance

Daha

Geri

Daha öte

Milyonlarca kez izlenen Habersunun öne çıkan özelliği “bir şeyleri alevlendirmesi”. Daha doğrusu sosun içindeki votka. Genç öğrenci “Sonra büyük bir alev çıkıyor” diye açıklıyor. Yemeklerini çekme ve Haberlarını yayınlama fikrini ona yıllar önce eski kız arkadaşı vermişti.

Ücretli ilanlar

Gösterinin ilerleyen saatlerinde Jauch, Croonen'in işinden tekrar bahsediyor. “Peki eğlence, hobi ya da fikir ne zaman geçim kaynağına dönüşüyor?” adayından bilgi almak istiyor. Yani spesifik olarak: Etkileyici olarak ne zaman (ve nasıl) para kazanmaya başlarsınız? Aday, “Bazen para kazandığım şey işbirliklerinden” diye açıklıyor. Kullandığı mutfak aletleri veya ürünler olsun. Jauch daha kesin olarak bilmek istiyor. “Bu Habernun en iyi sonucu nedir?” Croonen'a soruyor. Ona Instagram'da sıklıkla farklı paketlerin bulunduğunu açıklıyor. Makaralar ve / veya hikayeler. “Örneğin, X şirketiyle bir film çekersem hikaye paketi dahil olur. Tabiri caizse kompakt bir fiyat” diye açıklıyor. Etkileyici kişi, “İşler iyi giderse veya müzakereler iyi giderse… evet, yaklaşık 5.000 avro” diye açıklıyor.

[COLOR=# 3897f0]Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle[/COLOR]

Bu noktada editör ekibimiz Instagram'dan içerik entegre etti.

Gizlilik ayarlarınız nedeniyle bu içerik gizliliğinizi korumak amacıyla yüklenmedi.

Bu içeriği bir kez göster

Sorgulamanın arasında, Jauch ve Croonen'in hâlâ gecenin asıl konusuna vakitleri var: Milyon avı ve bu durumda Cuma akşamı finale çıkmak. İçerik oluşturucunun durumu kötü değil. Joker olmadan 64.000 euroluk soruyu yanıtlıyor. Jauch şaka yapıyor çünkü Croonen her soruya doğru cevap verirken çok soğukkanlı görünüyor. Ancak sonunda 50:50 şakacısının kendisine yardım etmesine izin vermesine rağmen kumar oynuyor ve yanılıyor.

Croonen'in ödülü 16.000 Euro'ya düştü ancak yine de Cuma akşamı finalde yer alabilecek. Belki Jauch'un o zamana kadar etkileyici kariyeri hakkında hâlâ soruları olacaktır.

Şeffaflık notu: yıldız RTL Almanya'nın bir parçasıdır

“Kim Milyoner Olmak İster”: Aday, kabin görevlisinin gizli kodlarını açıklıyor

ls