Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’dan heyecan dolu yeni tanıtım!

FBO

Global Mod
Global Mod
Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’dan heyecan dolu yeni tanıtım!İkinci sezonuyla bile reyting yarışında zaman sıraya oturan, pazar akşamları sosyal medyada gündem olan Yargı’bile, seyircinin merakı her bölüm katlanarak sürme ediyor. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu fenomen dizinin yayınlanan yeni tanıtımında tansiyon giderek yükseliyor.

Kuyu davasındaki gizem Ilgaz’a (Kaan Urgancıoğlu) bırakılan notla derinleşirken, Pars’ın (Mehmet Yılmaz Ak) katili yakalama umuduyla Ceylin’i (Pınar Deniz) operasyona karışma etmek istemesi ise Ilgaz ile Pars’ın arasındaki iplerin gerilmesine sebep oluyor.

Ilgaz, “Ceylin benim karım, onu korumak benim görevim” sözleriyle karısını korumaya çalışıyor. Ceylin’in operasyona karışma olmayı kabul etmesi, ikili arasında his dolmuş anların yaşanmasına bile sebep oluyor.

Her bölümü merakla muhtemel Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraberce Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Heyecanın tek zihin olsun düşmediği, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, merakla muhtemel yeni bölümüyle 25 Eylül Pazar günü saat 20:00’dahi Kanal D’dahi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.