Jungle Camp: Yeliz Koc gidiyor ve Donald Trump kaldı

humhum

Global Mod
Global Mod
Orman kampı
Yeliz Koc gidiyor ve Donald Trump kalıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Bir ünlü iç Donald Trump'a güvenirken, Yeliz Koc şaşırtıcı bir şekilde orman kampından ayrılmak zorunda.

“Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Mevcut sezonun dokuzu gününde, Jungle Camp'in sadece bir bölümde çok çeşitli insan duygularını kapsayabileceğini bir kez daha kanıtladı. İlk gözyaşları döküldü, sonra bir anlaşmazlık vardı ve daha sonra katılımcılar şovdan ikinci bir ünlü seçilmeden önce de mutlu oldular. Bir aday ayrıca çok şüpheli bir motivasyon girişimiyle de şok oldu.

Alessia erkekleri için biraz zaman

RTL'deki son bölüm (ayrıca RTL+aracılığıyla), Jungle kampındaki annelerin özellikle aileleri için özlem duymasıyla başladı. Küçük bir kızı olan Alessia Herren (23), kendisi için “biraz zamana” ihtiyaç duyuyordu. Sonra ondan çıktı, “çünkü bunu her zaman düşünüyorum. Ailemi çok özlüyorum. […] Ailemi her saniyeyi düşünüyorum. “Edith Stehfest (30) da çocuklarını düşünmek zorunda kaldı:” Böyle bir 'anne, seni seviyorum', bu güzel. “Nina Bott (47) ile gözyaşları da ortaya çıktı:” Her şeyin yolunda olup olmadığını bilmiyorum beni yanıltıyor. “Tabii ki çocukları ve aynı zamanda kocasını” delice “özlüyor.

Yatakların dağılımı sırasında ayakta duran ve Pierre Sanoussi-Bliss arasında bir skandal vardı (62). Yatak eksikliği nedeniyle, “eski” yıldız ve bir parçanın Sam Dylan (33) – daha sonra söylediği gibi “aptal, alaycı bir söz”. Bununla birlikte, Sanoussi Bliss bunun kendine oturmasına izin vermedi ve doğrudan “aptal bir inek” olarak tanımladı. Sorun hızla sallandı. Stand -proof tur tarafından desteklenmedi. Sanoussi Bliss sordu: “Şimdi bana vurmalılar mı yoksa ne istiyorsun?” Ona “aptal inek” mi yoksa “aptal inek” mi dediği ile ilgiliydi. Her şey, Stehfest ve Sanoussi Bliss'ten iki özür dilemeyle sonuçlandı, ancak bu, ciddi kastedilmiş gibi görünmüyordu. Dylan, ilk gerçek “gerçeklik anı” için ortak kamerasını tebrik etti.

Ve en azından Sanoussi mutluluğu korkusu doğruysa, yine de pahalı olabilir. “Aptal inek” için dava edilip edilemeyeceğini merak etti. Sanoussi-Bliss, ayakta duran dirençinin “temsil etme dürtüsüyle” bir tür performans çekmek istediğinden şüphelendi. Çağında “böyle bir bokun ona söylemesine izin vermek” zorunda değildir. Bott muhtemelen “büyük bir flep, ama doğru yerde kalp” olduğunu ve hemen sıkışmış hissettiğini özetledi – bir yandan, bu “son derece hassas, öte yandan bir otostopçu”.

Trump'ın orman testi

İlk kez, seyirciler artık orman testine kimin gitmesi gerektiğini belirlemiyorlardı. Ünlüler Jörg Dahlmann'ı (66) seçti. “Ormanda her şeyi yiyeceğim, kanguru köpekler lezzetler,” diye bekledi. Timur Üyker'i (35) sınavda ekip ortağı olarak seçti. Sonra ABD Başkanı Donald Trump (78) devreye girdi.

“Trump gerçekten benim durumum değil,” dedi Dahlmann, iyi bulamadığını vurgulayarak. Trump 2024'te bir suikast girişiminde Trump yaralandıktan sonra “kavga, dövüş, kavga” duyurusu, ancak “kafasından” çıkmadı. Stehfest ve Maurice Dziwak (26), orman muayenesinden önce Trump'ın motivasyonunu uygunsuz aldı. Dahlmann'ın açıklamasında, kampta da orada iyi karşılanmayan rapor ettiler. Kısmen, 66 yaşındaki çocuğun ekranların önündeki izleyicilerle iyileşebileceğine inanabileceği “şimdi bir rolü konuk etmek” istediğine inanılıyordu.

“Ne yazık ki, bir süredir ondan sahip olduğum resme tamamen uyuyor,” dedi Bott. Ve kısa bir süre sonra, bu resim sadece yoğunlaştı. Orman testinde, “otobüs ve bähtag”, Ülker ve Dahlmann, yemek kurdu, örümcekler ve mukus arasındaki eski bir otobüste olağan yıldızları aramalıdır. Olası on bir yıldızdan beşi nihayet ikisinin zamanla otobüsten kaçtıktan sonra oldu. Dahlmann, kamptaki kadınların bunu yapamayacağına inanıyordu -ve kamptaki herkes muhtemelen 66 yaşındaki bir sorunun ne olabileceğini merak ediyordu. Bott bile onu dört gözde ele almaya çalıştı, ancak Dahlmann büyük ölçüde engellendi. Trump'ı böyle bir öfori ile alıntı yapmasını sevmedi. Yeni ABD başkanının destekçisi olmasa da, bunun hakkında konuşmak istemedi, yanıtladı. Dahlmann bunu sadece “bunu anlayan” insanlarla sınıflandırırdı.

Tuz, karabiber ve bir sürpriz

Bu konuda hala sevinç nedeni vardı: Yeliz Koc (31) ve Dziwak, hazine aradıkları bir gün önce başarılı değildi çünkü son soru yanlış cevaplandı. Cevap doğruydu. “Sevgili yıldızlar, dün hazine avının karı yanlış bir şekilde reddedildi,” Koc'un istasyondan bir mesajdan okumasına izin verildi. “Arılar da bacaklarıyla tatabilirler. Bu nedenle, şimdi hazine avı kârınızı alacaksınız!” Grup tuz ve karabiber aldı. “Tuz ve karabiber, bu yeni bir oyun, yeni mutluluk,” dedi Ülker.

Bu şans yakında KOC için bitti. Mevcut herkesin sürprizine – ve muhtemelen TV'nin önünde birçok seyircinin – ikinci ünlü olarak orman kampından ayrılmak zorunda kaldı. Bir gün önce, eski teeth Jürgen Hingsen'den ayrıldı (67). “Ah, bu açık,” dedi duyurudan hemen sonra şokta.

Spotonnews