Jungle Camp Reunion-Regent pişmanlık gösteriyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Orman Kampı Birleşimi
Regent Lilly Becker pişmanlık gösteriyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Adaylar, Jungle Camp finalinden kısa bir süre sonra geleneksel toplantı sırasında kendilerini rahatsız etmeye devam ediyorlar. Ama orman kraliçesi Lilly Becker ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.

“Sana yayın zamanı vermiyorum!” Kim dedi? Hayır, resmi olmayan yayın koruma görevlisi Maurice Dziwak değil. Gerçek TV meslektaşı Cosimo Citiolo'ydu. İki yıl önce “Checker Vom Neckar” aniden o sırada yeniden bir araya geldi ve ağaç evinden tökezledi. Görünüşü: maksimum kafa karıştırıcı. O sarıldı mı? O devirdi mi? Başarı ona mı düştü? Her halükarda, bazı kampçıları bunu iddia etti ve hatta 43 yaşındaki her türlü Zodent'i attı. Birisi ilk kez sadece daha önce zorlandıkları insanlardan uzaklaşmak istemedi. Eski TV sunucusu Ricky Harris, kameralar koşarken 2016'da kendini seyreltti, ancak daha sonra küstahça geri döndü (“Tuvalete gitmek zorunda kaldı”)-Cosimo.

Mevcut orman kampı yılında, duygusal ve bağırsak Maurice büyük olasılıkla böyle bir fazlalık eylemi yapabilirdi, ancak 26 yaşındaki kötü memes (“Lilläh!”) Her şeyden önce idi: “Çok minnettar”. Şovu sınır dışı edildikten sonra “sahte” olarak inceledi ve böylece “büyük rüyasını orman kampında olmaya” yöneltti? Taş! “Ben genellikle gerginim,” dedi Maurice son 17 gün içinde bir şekilde kaçırmış olan herkese.

10 Şubat 2025.07: 45

Orman Kampı Finali

Sonunda uyum kazanır – ve Lilly Becker ile

Parlak performansdan başka bir şey yok

“İkiyüzlü” olarak adlandırdığı Timur ile anlaşmazlıkta Maurice de algısından uzaklaşmadı. “Bir sihir çıkardın – inanılmaz!” Bir aslan olarak kendi görüntüsü: hala tamamen sağlam. Sadece ilk ayrılan adamın ifadesi, bu gerçeklik bozulmasının üstesinden gelebildi: “Her birimiz çok iyi bir uçuş getirdik,” dedi Jürgen Hingen. Ex Onhh onpirating'in sadece 15 kilo vücut ağırlığını kaybetmediği değil, aynı zamanda ormanda birkaç önemli nöronal sinir bağlantısı olup olmadığını merak ettiler mi?

Ancak daha komik eylemler için: Timur Üker ikna edici bir şekilde uzun süredir gerilmiş bir kolla dolaşmaya devam eden bir başıboş rolüne girdi, böylece öğretmen bazen onu alır. Bir aktör, sadece “ucuz” olduğu suçlaması, 35 yaşındaki çocuğu açıklıyor ve onu meraklı bir karşılaştırma ile vurguluyor: “Eğer bir jinekolog iseniz, kız arkadaşınızı işten sonra indirmezsiniz ve Dokterst” – Um, evet.

Orman kampında flop flop

Erken elenen Yeliz Koç akıllı backbencher'ı verdi. Sadece hayvanlarla bir sınavda olsaydınız, evet! “Sadece üzgünüm,” dedi 31 yaşındaki çocuk kasıtlı olarak bir şans alıyormuş gibi. Sonja ona sosyal medyada ifade edilen eleştirisini sorduğunda, RTL “ona daha sıkıcı sundu”, Yeliz Schmallippig oldu. “Bütün gün oturduk,” diye yanıtladı. Zietlow bunu kabul etmedi. Hepsi sadece etrafta aydınlanmamıştı, ama tam olarak en aktif değildi. “Evet, sadece sigara içtim,” dedi Yeliz meydan okurcasına. “Aşk sahte aşk” ve “Love Island” katılımcısı, tarihleme formatlarındaki başarısının doğrusal TV'de ölçeklendirilemeyeceği beklenenden daha zor olabilir.

10 Şubat 2025.13: 19

Lilly Becker, Jungle Camp 2025'i kazandı

Jungle Camp 2025

Başından beri: Lilly Becker yarışmasını çok net bir şekilde kazandı

Anna-Carina Woitschack Edith Stehfest'e Karşı Gerekiyor

Anna-Carina Woitschack Edith Stehfest ile tanıştığında yüksek sesle oldu: Pop şarkıcısı şikayet etti ve Edith'i doğrudan şikayet etti: “Sana hiç güldüm mü?” 29 yaşındaki somut bir durum diyemedi, ancak yemek pişirirken Anna-Carina'nın anlamlı görünümlerinden bahsetti. “Ağzımı 14 gün boyunca tuttum, sadece rahatsız oldum,” dedi kampta yorulmayan Woitschack, onun “seviyesine” atıfta bulunmak için. Glitter Eyes ile Edith, bir tencereye bir tencere kontrolü olarak davranışının önlenebilir olduğunu itiraf etti: “Başından beri söyleyebilirdim, bu benim için çok fazla, geri alıyorum” dedi oyuncu.

Anna-Carina ile savaş kelimesi ama “aşkım” ile konuşması, iyi karşılandı. “Artık iyi arkadaş olmadık. Seni kabul ediyorum ve saygı duyuyorum ve 'Teşekkür ederim' diyorum.

Daha önce, hüküm süren orman kraliçesi Lilly Becker, uzaktan görüşlü bir naip olarak nasıl davranılacağını zaten göstermişti. Sam Dylan'dan ona “çirkin” ve “iğrenç çocuk” dediği için özür diledi. “Açtım! Bu çok kaba oldu. Sen harika bir adamsın,” dedi ve ikisi de birbirlerine sarıldı. İkincisi Pierre Sanoussi Bliss, küçük bir Lilly aşk için biraz beklemek zorunda kaldı: Tam sakalını traş ettikten sonra, tırnaklarını siyah boyadı ve bir Spacig-Silver gri kıyafeti devirdi, 48 yaşındaki onu tanımadı , ağaç evinde birkaç dakika yanında olmasına rağmen. Kaburgalarda dokuz buçuk kilo daha az, aktör moderatörlere bir gülümsemeyle kampta “her şeyi” bulduğunu söyledi. Ayrıca gülebilecek.