Jungle Camp 2025: RTL sigaraları kampçılara vuruyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Jungle Camp 2025
RTL sigaraları kampçılara vuruyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Düzenli ihlallere göre, katılımcılar için daha az özgürlük var. Özellikle Yeliz Koc gibi sigara içenler etkilenir.

Orman kampında daha da rahatsız oluyor: “Ben A Yıldız – Beni Buradan Çıkar!” 31 Ocak Cuma günü açıklanan katılımcılar, düzenleyicilere göre sigara tarafından da silinecek.

Bu – sadece değil, özellikle de – Yeliz Koc (31) son sinirlere mal olmalı. Günlerce kampçısının sigaralarını sigara içiyor ve iki gün önce, külot astarının altındaki kampa bir e-sigara kaçırdı. Sonuçta, kuraldaki mola ile yalnız değildi – Timur Ülker (35) de kaçırmıştı, yani sebze et suyunu yiyecekleri baharatlamak için.

Zaten 50'den fazla kural ihlali

RTL'ye göre, IBES ünlüleri ilk hafta boyunca elli kez orman kampının kurallarını zaten göz ardı ettiler. Sonuç olarak, kampçılar son zamanlarda lüks imhalarının çoğunu bırakmak zorunda kaldılar. Ama bu sefer hattan çok dans etti: Sam Dylan (33) makyaj paletinin bir kısmını tuttu. Bunu yapmak için, başka bir lüks makalenin kurban edilmesi gerekiyordu: Maurice Dziwak, oğlunun sevimli oyuncak Schnuffel'in gözyaşlarıyla teslim edildi.

RTL neredeyse Instagram'daki dramayı sordu: “Schnuffel bugün kampa geri dönebilir mi?”, Ama doğrudan çözmek için: “Olmayabilir. Ve daha kötüsü: daha fazla ihlal vardı.” Sonunda, yayıncı sigaraların şimdi tamamen olduğunu duyurdu silindi.

Kampta daha fazla stunk?

Kamptaki sigara içenler için dünyanın sonu, seyirciler için bir sevinç. Yorumlarda şöyle diyor: örneğin: “Kampa nasıl daha fazla stunk getireceğinizi de biliyorsunuz” veya “Her mevsimi dört gözle bekliyorum. Ama kimse Negroni gibi korkmayacak.” Daniele Negroni (29) 2018'de sigara büyüsünün duyurulmasından sonra 2018'den ayrılmakla tehdit etmişti.

Spotonnews