Jungle Camp 2025: Kadrodaki bir isim eleştirilere neden oluyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Orman kampı 2025
Kadrodaki bir isim eleştirilere neden oldu

Mevcut bağlantıyı kopyala

24 Ocak'ta orman kampında kimin görüleceği nihayet belli oldu. Aday seçimi taraftarlar tarafından nasıl karşılandı?

Geçtiğimiz Cuma (3 Ocak) bu yılın tüm orman kampı yıldızları açıklandı. “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 18. sezonu 24 Ocak 2025'te başlayacak. Bölümler her gün saat 20.15'te RTL'de yayınlanıyor ve aynı zamanda RTL+'da da yayınlanıyor. Gösterinin moderatörlüğünü yine Sonja Zietlow (56) ve Jan Köppen (41) üstlenecek. Zaten Instagram'da oyuncu duyurusu gönderisinin altında bu yılın adayları hakkında pek çok tartışma var.

Bir orman kralının favorileri vardır

Orman kralı Prens Damien (34) şimdiden favorilerini seçti: “Anna ve Timur benim favorilerim.” Bununla şarkıcı Anna-Carina Woitschack (32) ve “GZSZ” yıldızı Timur Ülker'i (35) kastediyor. Orman kampı katılımcısı Tanja Tischewitsch (35), Sam Dylan (33) için dua ediyor: “Orman kampı yıldızlarla ilgilidir – ama gerçekten önemli olan tek yıldız sensin, seni seviyorum Sam.” “Belirgin Ayrı” adayı Chiara Fröhlich, Yeliz Koç'un (31) kampa girmesinden mutlu: “Evet ablacım!”

Ancak bir isim bazı hayranlar arasında hoşnutsuzluğa neden oluyor. “Alessia Herren'i anlamıyor musun?”, “Alessia Herren? Gerçekten şimdi mi?”, “Alessia? Teşekkürler, ben yokum!” ya da “Alessia yüzünden izlemeyeceğim” yazısını paylaşımın altında okuyabilirsiniz. Diğerleri şu açıklamayı yapıyor: “'Yazlık'tan sonra ona artık herhangi bir platform sunmamalısınız” diyor bir kullanıcı. Bir diğeri de aynı fikirde: “Alessia Herren'in davranışından sonra 'Sommerhaus'ta yer almasına izin verilmesi bir skandal.”

Eski “Sommerhaus der Stars” adayı Alessia Herren (22), RTL programında tiradları ve eleştirel açıklamalarıyla infial yarattı. Herren, bu yıl orman kamp ateşine katılan en genç katılımcı: Merhum aktör Willi Herren'in (1975-2021) kızı, kocası Can Patrick Nitkewitz ile birlikte Avustralya'ya gidiyor. 22 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, “Babamın izinden gidiyorum. Bununla çok gurur duyuyorum” dedi. “Babamın 20 yıl önce ormanda olduğunu, tam da benim şu anda bulunduğum yerde olduğunu bilmek çok güzel bir duygu.” Willi Herren, 2004 yılında RTL şovunun ikinci sezonunda yer aldı ve üçüncü oldu.

Diğer kampçılar: Lilly Becker (48), Maurice Dziwack (26), Jörg Dahlmann (65), Edith Stehfest (29), Jürgen Hingsen (66), Nina Bott (47) ve Pierre Sanoussi-Bliss (62).

SpotOnHaberler