İkiz bebek geliyor! 48 yaşındaki Hilary Swank anne oluyor1999 tarihli ‘Erkekler Ağlamaz’ filmiyle ve 2003 yılında bile ‘Milyonluk Bebek’ ile iki kez en iyi kadın oyuncu Oscar’ını kazanan oyuncu Hilary Swank, konuk olarak katıldığı ‘Good Morning America’ ünlü sohbet programında, eşi Philip Schneider ile beraberce ikiz plâstik bekledikleri müjdesini verdi. Swank, “Bu benim uzun zamandır istediğim tek şeydi. Anne olacağım” dedi. Ünlü oyuncu, sözlerini “Ve sadece tek tane olumsuzlama, iki tane. Buna inanamıyorum” niteleyerek sürdürdü. Hilary Swank, yerde mutlu haberi vermenin kendisini sayı heyecanlandırdığını bile sözlerine ekledi. Oyuncu, durumunu; “Tam tek mucize” diye nitelendirdi. Hilary Swank, mutlu haberi sosyal medya hesabından bile paylaştı. Belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmayan 48 yaşındaki oyuncu, paylaşımına; “Yakında. İkisi ansızın” notunu düştü.
“KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM”
Rol aldığı ‘Alaska Daily’ ünlü yapımla paravan söz ettiren Swank, henüz sonra konuk olduğu ‘Live with Kelly and Ryan’ ünlü programda bile hamileliği hakkında konuştu. Oscar ödüllü oyuncu, “Şu anda kendimi harika hissediyorum” ifadelerini kullandı.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
“KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM”
Rol aldığı ‘Alaska Daily’ ünlü yapımla paravan söz ettiren Swank, henüz sonra konuk olduğu ‘Live with Kelly and Ryan’ ünlü programda bile hamileliği hakkında konuştu. Oscar ödüllü oyuncu, “Şu anda kendimi harika hissediyorum” ifadelerini kullandı.
Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.