İbrahim Tatlıses ara vermeden 37 şarkı söyledi

FBO

Global Mod
Global Mod
İbrahim Tatlıses ara vermeden 37 şarkı söylediİbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye artık. 7’nci kez Kuruçeşme’dahi konser veren ünlü sanatçıyı hayranları “İmparator” tezahüratlarıyla karşıladı. Tatlıses sevenlerinin tezahüratlarına “Beni yine onurlandırdınız, gururlandırdınız, beni yine ağlatacaksınız” sözleriyle teşekkür etti.

BENİ BÖYLE OKUTAN SİZLERSİNİZ

Geçtiğimiz günlerde Bodrum sahnesinde “Yalan” performansı ile telâşlı alkışlanan Tatlıses yerde kez bile Kuruçeşme Açıkhava’yı ayağa kaldırdı. Şarkının finalinde yakarış yağmuruna tutulan sanatçı, “Beni böyle okutan sizlersiniz” dedi. Yaklaşık iki buçuk saat süresince hiç sıra vermediği konserinde 37 şarkı seslendiren Tatlıses yeni tek Kuruçeşme Açıkhava rekoruna bile imza attı. Duygusal şarkılarını Kuruçeşme’yi dolduran korkunç korosuyla beraberce söyleyen Tatlıses hareketli türkülerle dahi binlerce kişiyi ayağa kaldırıp halay çektirdi.

Türkülere halayla eşlik ettiler

İbrahim Tatlıses’i izlemeye gelen Berdan Mardini ve Özgür Alter, sanatçının söylediği türkülere halay çekerek eşlik etti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.