Hatice Aslan’dan dikkat çeken açıklama

FBO

Global Mod
Global Mod
Hatice Aslan’dan dikkat çeken açıklamaHatice Aslan, Aralık 2021’dahi Armağan Çağlayan’ın YouTube’bile yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ serisine konuk olmuş, yıllar önce Tolgahan Sayışman’la ‘Lale Devri’ dizisinin setinde yaşadığı kavgayı anlatmıştı.

60 yaşındaki oyuncu, “Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında saçta vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana yatak geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın. Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve tek henüz yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili tek sıkıntısı vardı, benimle ilgili olumsuzlama” ifadelerini kullanmıştı.

Bir dönemin sayı konuşulan dizisi Lale Devri’nde 4 sezon süresince ‘Çınar’ karakterine hayat veren Sayışman’a ise geçtiğimiz günlerde katıldığı ’40’ programında, rol arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası ‘itme’ ve ‘vurma’ iddiası üzerine “Kendimden eminim isterse yerde konuda mahkemeye gidebilir” şeklindeki açıklaması hatırlatılmıştı.

Oyuncu, o dönemde haberlere dahi konu olan gerilim hakkında şöyle konuşmuştu:

O festival kafamda sildim, açıklamaları beraberce hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım’la sayı güzel tek şekilde tatlıya bağladık. O bile konuyu gerçek tek şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada gerçek olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız tek devre yaşandı, sonrasında tığ o tatsız festival tatlıya bağladık. Yaşla beraberce öfke kontrolüm var, eskiden biraz henüz öfke kontrolü olmayan tek adamdım, onu itiraf edebilirim.

Hatice Aslan, önceki gece tek markanın lansmanına katıldı. Aslan, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Oyuncu, son dönemlerde sayısal platformlardaki sansürsüz sahneler hakkında, “Sansürün kelime olarak beraberce kullanılması beni rahatsız ediyor. Oyuncunun ve sanatçının sansürü asla olmaz zaten. Bir tablo yapan sanatçıya, bunu böyle yapma diyemiyorsak herkes için yerde geçerlidir” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.