Harry ve Meghan: Yorumun saldırgan olduğu söyleniyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Harry ve Meghan
Yorumun saldırgan olduğu söylendi

Mevcut bağlantıyı kopyala

Prens Harry ve Düşes Meghan “felaket turisti” olarak tanımlandı. İçeriden birine göre bu çifte hakaret.

Şu anda sayısız insan Kaliforniya'daki orman yangınlarının kurbanlarına yardım etmek için çalışıyor. Yakınlarda Montecito'da yaşayan Prens Harry (40) ve eşi Düşes Meghan (43) da yakın zamanda yola çıktı. Aktris Justine Bateman'ın (58) son derece eleştirel yorumu çiftin pek hoşuna gitmemiş gibi görünüyor.

Bu, Harry ve Meghan'a yönelik “felaket turisti” suçlaması

Birkaç gün önce Meghan ve Harry, yangın felaketinden etkilenenlere desteklerini gösterdiler. ABD raporlarına göre Los Angeles metropol bölgesinde yer alan Pasadena'daki yardım kuruluşu “World Central Kitchen”ı ziyaret ettiler. Diğer şeylerin yanı sıra gıda ve malzeme dağıtımına da yardım ettikleri söyleniyor. Diğer şeylerin yanı sıra “Aile Bağları” dizisiyle tanınan Bateman sinirlendi. Aktör Jason Bateman'ın (56) kız kardeşi sosyal medya platformunda şunu yazdı:

Medya öğrenmeden önce yardım edin

İsimsiz bir kaynak, Page Six'e “Herkesin bunun sadece bir fotoğraf fırsatı olduğunu düşünmesi Meghan ve Harry için aşağılayıcı” dedi. “Meghan Los Angeles'ta doğdu ve büyüdü, dolayısıyla burası onun evi olmaya devam ediyor.” İçeriden birinin söylediğine göre Meghan “sadece bir turist değil.”

Harry'nin karısının kalbi, “hayatını kaybedenler ve bu yangınlarda evleri yıkılanlar için” “tamamen kırık”. Çift ayrıca çok fazla zaman ve kaynak yatırımı yaptı. İkili ayrıca para ve “temel eşyalar” da bağışladı. Harry ve Meghan, medyanın haberi olmadan çok önce sayısız saatler boyunca gönüllü çalışma yapmışlardı.

Görünüşe göre kraliyet yardımına internettekinden farklı bir tepki vardı. Pasadena Belediye Başkanı Victor Gordo FOX 11'e “Onlar harika insanlar” dedi. “Onlar harika bireyler ve buraya gelip ilk müdahale ekipleri ve etkilenen insanlarla tanışmak için büyük bir yürek gösteriyorlar.”

Harry ve Meghan ayrıca “Archewell Vakfı” aracılığıyla bir yardım çağrısı ve çeşitli yardım kuruluşlarıyla bağlantılar paylaştılar. Ayrıca tahliye edilmesi gereken arkadaşlarını da Montecito'daki mülklerine aldıkları söyleniyor.

SpotOnHaberler