Hande Yener, Kuruçeşme Açıkhava’yı yıktı geçti!

FBO

Global Mod
Global Mod
Hande Yener, Kuruçeşme Açıkhava’yı yıktı geçti!İlginin yoğun olduğu gecede binlerce hayranının karşısına kaynak Hande Yener, en son çıkardığı ‘İyi Ya’ şarkısıyla konserine start verdi. Kuruçeşme’ye özel repertuvar hazırlayan ünlü sanatçı, “22 yıldır beraberiz. Çok heyecanlıyım ve tek tek sizin yanınızda böyle heyecanlanıyorum. İyi ki geldiniz. Teşekkür ederim” sözleriyle sevenlerini selamladı. Yener, eski ve yeni şarkılarıyla harmanladığı repertuvarıyla hayranlarını mest etti.

Hakan Akkaya imzalı iki özel tasarım kostüm giyinen sanatçı, kıyafet seçimi ile yine sayı konuşuldu. İlk bölümde inci ve kıymetli taşlarla el işçiliğinde işlenmiş siyah elbisesi ve korkunç siyah duvağı ile sahneye kaynak Yener, ikinci yarıda giydiği yetişkin kollu mini ak toplantı elbisesiyle eşsiz ve emsalsiz ikonik tarzını ortaya koydu.

Kuruçeşme’dahi yapılan korkunç şov için Yener’in sahne tarzının tamamlayıcısı olarak 10 dansçısına Hakan Akkaya tarafından 100 parçadan oluşan iki başka raks kostümü yapıldı. Hande Yener, ünlü modacı Hakan Akkaya’ya, “Bu gece beni 40 kişiyle hazırladı. Bu sefer Madonna’dan önce saçta giydim. Biliyorsunuz Madonna’yı giydiriyor. Kostümlerimin hepsi sayı iyi” sözleriyle teşekkür etti.

Samimi tavırlarıyla gönülleri fetheden Hande Yener, sahneden hayranlarına seslendi. “22 yıldır beni yalnız bırakmayan hayranlarım burada ve onlara varlıkları için sayı teşekkür ediyorum. İki hayranımı buraya çağrı ediyorum” diye sahneye çağırdı. Hande Yener, ‘Armağan’ isimli şarkısını hayranıyla beraberce söyleyerek sahnede raks etti.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.