Hande Soral anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi

FBO

Global Mod
Global Mod
Hande Soral anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi2008 yılında ‘Komedi Dükkanı’ programında konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra televizyon dünyasına kadem rami ve akabinde ‘Küçük Kadınlar’, ‘Yılanların Öcü’, ‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Kalbim Yangın Yeri’ gibi sayı dizide rol saha Hande Soral, 2017’dahi meslektaşı İsmail Demirci ile nikâh masasına oturmuş; yaklaşık anadut ağrı önce oğlu Ali’yi dünyaya getirmişti. Hamilelik döneminde setlere sıra veren ve vaktinin tamamını oğlu ile geçiren Soral, geçtiğimiz haftalarda beşinci evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı.

Güzel oyuncunun “Seni seviyorum. Yıl dönümümüzü unutturacak akraba olduğu için hayatımızda sayı mutluyum. 14.10.17” mesajına, eşi İsmail Demirci’takt kalp emojisiyle beraberce “Seni seviyorum” yanıtı gelmişti.

Soral’ın binlerce zevk saha paylaşımına kardeşleri Bensu Soral ve Bedirhan Soral’ın yanı sıra Hatice Şendil, Ayça Erturan, Petek Dinçöz ve Mert Öner gibi ünlü isimler dahi kayıtsız kalmamıştı.

Minik oğluyla sık sık poz veren Hande Soral, Ali ile çekilen karelerine tek yenisini henüz ekledi. Bebek arabasında olan oğluyla fotoğraf çektiren güzel oyuncu, paylaşımına; “Ali’yi gündüz uyutabilmek için tek ayak üstünde beraberce durdum. Şahitlerim var” notunu düştü.

Çiçeği burnunda annenin paylaşımına binlerce zevk ve yorum geldi. Soral’ın bebeğini büyütürkenki en yetişkin destekçisi Sebahat Soral bile kızına gülerek “Doğru” niteleyerek yorum yaptı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.