Hadise’den ‘Küçük Bir Yol’ itirafı: Beni hala mahvediyor

FBO

Global Mod
Global Mod
Hadise’den ‘Küçük Bir Yol’ itirafı: Beni hala mahvediyorHadise’nin ‘Küçük Bir Yol’ şarkısında ağlamasıyla ilgili uyanıklık cazip iddialar ortaya atılmıştı. Şarkıcının hamile kalmak için tedavi sürecinde olduğu öne sürülürken, eşi Mehmet Dinçerler ile arasında sorun olduğu dedikodusu bile basına yansımıştı. İkilinin evlilik yüzüklerini takmaması bile “mütalâa iddiasını güçlendiren görüntü” şeklinde yorumlanmıştı. Dün gece Festival Park Kadıköy’dahi sahneye kaynak Hadise, ‘Küçük Bir Yol’ şarkısıyla ilgili konuştu.

15 Mart tarihinde evlilik yolunda ilk adımı rami Hadise Açıkgöz ve Mehmet Dinçerler, nisan ayının sonunda karı arasında gerçekleşen sade tek törenle nikâh masasına oturmuştu. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen nikâha sadece 20 kişi çağrı fail ünlü çift, haberin basına yansımaması için konukların görüntü almasını yasaklamıştı.

HADİSE’SİZ AÇILIŞ

Son günlerde beraberce görüntülenmeyen ikiliden Hadise’nin evlilik yüzüğünü takmaması, ünlü çiftin küs olduğu dedikodularını yanında getirmişti. Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde Vadİstanbul’bile yeni açtığı mağazanın kurdelesini kız kardeşi Tuğba’yla kesmişti. Altı ağrı önce evlendiği Hadise’yle aralarının kızgın olduğu iddia edilen iş insanının bile tıpkısı şekilde alyansını takmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Etkinliğe şarkıcının katılmaması ve Dinçerler’in korumasının gazetecileri engellemesi dedikoduları ayyuka çıkarmıştı.

“HAMİLE DEĞİLİM”

Ünlü isim, hakkında kaynak ‘hamilelik’ haberlerin akabinde sessizliğini bozdu. Her fırsatta çocukları sayı sevdiğini ve ana olmak istediğini tamlayan popçu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu kadar özel tek konuda makale yapmak zorunda kalmış olmaktan son basamak rahatsız hissetmekle beraberce; ısrarla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef makale yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için tek tedavi dahi görmüyorum. Bilginize.

“BİR DON LASTİĞİ KADAR FAYDASI YOK”

Günlerdir eşi ve kendisi hakkında sayısız iddia ortaya atılmasına rağmen henüz tek açıklamada namevcut Mehmet Dinçerler ise Hadise’nin paylaşını sonrası Twitter hesabından “Bazı insanların, insanlığa tek giysi lastiği kadar faydası yok” mesajını yayınladı.

“ANINDA AĞLADIM”

Evliliğinde kriz yaşadığı iddiasına yanıt vermeyen Hadise, son olarak Kadıköy’dahi müzükseverlerle buluştu. 36 yaşındaki şarkıcı, henüz önce gözyaşlarına boğulduğu ‘Küçük Bir Yol’ parçası hakkında şu sözleri sarfetti:

Sahnedeydim. Küçük tek operatörün geçirmiştim. Gününü dahi hatırlıyorum. Şarkı geldi, kulaklığı taktım ve şarkıyı dinledim. Ve ağladım, çabucacık ağladım. Bu şarkı o kadar sayı insanın kalbine dokunacak ki! Ve beni hala mahvediyor yerde şarkı!

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.