Günay Musayeva yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı

FBO

Global Mod
Global Mod
Günay Musayeva yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı

Tüm bunların akabinde Günay Musayeva, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet fail manken, “Dişlerimle ilgili sıkıntı yaşıyorum, 3 gündür ağrıdan uyuyamıyorum. Gece rüyamdan ağlayarak uyandım, sayı kötü tek şey. Şimdi dahi dişçime gidiyorum muayene olmak için” niteleyerek konuştu.

Yılbaşı ile ilgili planlarından bile bahseden Musayeva, “Yılbaşında Meksika’ya gideceğim. Çok seviyorum orayı, sayı sihirli geliyor tarafıma. Arkadaşımla gidip yeni yılı orada karşılayacağım. Bir dahi sıcak oluyor orası, saçta kışın neresi sıcak olursa oraya gidiyorum. Soğuktan nefret ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.