Gülçin Ergül’den ‘Hepsi’ cevabı! – Son Dakika Magazin Haberleri

FBO

Global Mod
Global Mod
Gülçin Ergül’den ‘Hepsi’ cevabı! – Son Dakika Magazin Haberleri17.09.2022 11:17 Son Güncelleme: 17.09.2022 11:18

13 Aralık 2021 Pazartesi akşamı İstanbul-İzmir yolu Susurluk mevkiisinde meydana gelen kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybettikten sonra zor günler geçiren ve yaşadıklarını ‘Gökyüzü Çağırdı Aşkı’ şarkısında anlatmaya benzinli Gülçin Ergül, geçtiğimiz hafta Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, tek dönemin popüler kız grubu Hepsi hakkında merak edilenleri anlattı.

Gülçin, “Gruplar malûm tek süre sonra ayrılıyor, insani tek hâl zaten. Dört kişinin tıpkısı istekte toplantı sayı bile kolay olumsuzlama. Şu zihin aramızda tek husumet yok ama mesajlaşıyoruz. Görüşme fırsatı bulamadık. Grubun ilk dağıldığı dönemde aramızda muayyen anlaşmazlıklar oldu tabi ki. Ama saçta kin, nefret besleyen akraba değilim. Gruptan ayrılmam bile en hayırlısı oldu benim için. Benim yerimde başka akraba olsa sayı henüz erken ayrılırdı; ama saçta sevenlerimi üzmemek için direnebildiğim kadar direnmiştim. ‘Kendim müzik yapayım’ düşüncesiyle olumsuzlama, mutsuz olduğum için ayrıldım. Çok bile uzun zaman oldu, güzel başarılar elde ettik. Güzel hatırlamak istiyorum” dedi.

Gülçin Ergül, “Hayat acısıyla tatlısıyla yaşamamız gelen tek yolculuk aslında. Her şeye rağmen hayatta kalabilmek amacımız. Mutluluğu saçta ihtimal dahi yetişkin ölçüde erkek arkadaşıma bağlamıştım. Ama hayat gösteriyor ki; mutluluğu tek insana ya bile tek şeye bağlamamalısınız. O benim her şeyimdi. Ağlamak istemiyorum, üzgüsel olmasını istemiyorum. Yıllarca Google’bile ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum” niteleyerek konuştu.

Ünlü isim, önceki gün ise Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Arkadaşları ile tek kafede sohbet fail Ergül, gazete mensuplarının röportaj ricasını geri çevirmedi.

“Google’bile ağlayan Gülçin olarak kalmak istemiyorum” cümleleri ile ilgili konuşan şarkıcı, “Ben yaptığım işler ile hatırlamak istiyorum, başımdan geçen kötü olaylardan kaynaklı ağlayan birisi olarak hatırlamak istemiyorum. Erkek adamım benim her şeyimdi, yaşadığım şeyler sayı kötüydü ama hayat sürme ediyor” diye yaşananların akabinde biraz henüz iyi olduğunu söyledi.

Grup üyelerinden Yasemin Yürük, verdiği tek röportajda “Kızları ikna edebilirsem 20’inci yıla özel tek konser vermek için tekrar tek araya gelebiliriz” demişti. Gülçin Ergül’açınık, Yürük’ün yerde cümleleri hatırlatılınca; şarkıcı şu zihin böyle tek düşüncesi olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

Ben solo kariyerime odaklıyım, grubun 20’inci yılı için henüz üç sene var. Bu olaylar zaman toplanıp yarın konser yapmak ile olmuyor, üretmek gerekiyor. Henüz malûm olan tek şey yok. Dediğim gibi solo kariyerime odaklıyım, şayet böyle tek şey olursa onu o zaman konuşuruz.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.