Gökhan Türkmen’den Selda Bağcan yanıtı

FBO

Global Mod
Global Mod
Gökhan Türkmen’den Selda Bağcan yanıtıGeçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’bile hayranları ile tek araya gelen Selda Bağcan’ı dinlemeye gelenler arasında genç popçu Aleyna Tilki dahi yer almıştı. Bağcan, Aleyna Tilki’yi sahneye çağrı etmiş ve ikili beraberce duo yapmıştı.

Selda Bağcan; Harbiye konserinde Aleyna Tilki için; “Bostancı’bile ki konserden sonra yerde ikinci buluşmamız. Aleyna’yı sayı taktir ediyorum. Bir kere sayı çalışkan, dağları deviriyor. Amerika’ya gitti orada bağlantıları var. Orada ki DJ, fotoğrafımı göstererek tanıyor musun? demiş, O bile, ‘evet, idolüm’ demiş… Ondan sonra bile Allah, ‘Yürü yâ kulum’ dedi. Ahmet Hakan’bile satırlarına taşıdı; ‘Benim için Aleyna Tilki’nin yaşlısı’ demişler… Yaşlanınca inşallah sende benim gibi olursun.” diye övgüler yağdırmıştı. Usta sanatçıdan övgü dolmuş sözler duyan Tilki, “Şu zihin bacaklarım titriyor, içeride soğuk tek su içmem lazım” demişti.

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Aleyna Tilki’yi sahnesinde konuk fail Selda Bağcan’a tepki göstermişti. Türkmen, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

Ülkede o kadar kıymetli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu bile sayı etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; tek çınarın, tek o kadar önem kazanmış tek yerde böyle tek şarkıcıyı çıkarıyor olmasının tek nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, şarap güneşler herkese!

Bu sözler üzerine sessizliğini bozan Selda Bağcan ise Magazinsortie.com’dan Olcay Ünal Sert’açınık konuştu ve Türkmen’açınık tepki gösterdi. Usta sanatçı, Gökhan Türkmen’açınık şu sözlerle yanıt verdi:

Terbiyesizlik yapmış… Bir kez saçta hiçbir şekilde Aleyna’yı ilân etmedim. Onu kendi orkestramızdan beraberce gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O bile ‘reklâm yapıyor’ debba, sana ne? Kıskandı ihtimal dahi… Gereksiz polemikler bunlar… Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi anlamak istersem onu çıkarırım, sana ne?

Gökhan Türkmen, gündem olan sözleriyle ilgili yeni düşüncülerini Milliyet.com.tr’takt Beste Sırapınar’a anlattı. Sunucu Beste Sırapınar, Bağcan’a yazdıkları üzerine ünlü şarkıcıya “Bir pişmanlığın var mı?” sorusunu yöneltti. Türkmen şöyle yanıt verdi:

Pişmanlığım yok. Çünkü kimseyi rencide edecek tek şey yapmadım. Bir eleştiride bulundum. İçimden geleni söyledim. Karşı taraf kendine göre tek yanıt verdi. Selda Bağcan’ın gerçekten böyle tek yanıt verip vermediğini dahi bilmiyorum.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.