GNTM 2025 Magyling: Adayların Yeni Saç Modelleri

humhum

Global Mod
Global Mod
“Almanya'nın Sonraki Top Modeli”
Kısa saç kesimi, Bob, aniden sarışın: Değişimden Sonra GNTM adayları

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

GNTM'deki Make -up kült. Birkaç adaya Sezon 20'de yeni bir görünüm verildi. Uzantılardan yeni bir saç rengine, pixie kesmeye kadar her şey dahildir.

Kesildi, renkli ve ağladı. Yıllar geçtikçe, “Almanya'nın Next En İyi Modeli” nin yapısı bol miktarda heyecana ve birçok gözyaşına neden oluyor. Sezon 20'de de. Heidi Klum, onlara yeni bir görünüm vermek için 21 adaydan 16'sını seçti.

Kısa saç modeli bu sefer 19 yaşındaki Zoe'yi aldı. Uzun sarışın bukleler yerine, şimdi bir pixie kesimi giyiyor. Heidi Klum'un kişisel stilisti Wendy Iles çalışmasıyla başladığında gözyaşları kuaför koltuğuna akıyordu. Iles, makas ve mümkün olduğunca çok saç kesmeyi sevdiği gerçeğiyle bilinir. Aday Zoe başlangıçta sonuçtan memnun değildi. “Sanırım gerçekten kötü. Arkadaşımdan daha kısa saçlarım var. Bu ben değilim,” dedi gözyaşları içinde.

GNTM 2025: Tüm modeller bir makyaj alamaz

Durum benzerdi, şimdi uzun, kahverengi saçlar ve orta ayrılık yerine midilli kısa, siyah bir bob giyiyor. 21 yaşındaki çoğunlukla halka açık diğer kadınlar tarafından nasıl algılandığını endişelendirdi. “Tüm kızlar orada güzel, uzun saçlarla oturuyor ve ben böyle bir şeyle geliyor. Sonra herkes bana bakıyor. Bana utanç verici ve iyi hissetmiyorum,” diye sızlandı öğrenci.

14 Şubat 2025.13: 46

Heidi Klum

“Her zaman Paris modası için çok kalın olacağım söylendi”

Jule, Katharina, Eva ve Laura ile dört aday yeni bir saç rengi aldı. Diğerleri uzantılar ya da çok taze olarak adlandırıldı. Lulu, Svenja ve Canel bir sonraki tura herhangi bir yapı olmadan gönderildi.

Fotoğraf galerisi, GNTM modellerinin değişiklikten sonra nasıl göründüğünü gösterir. Kadınların hangi saç stillerini önceden giydiğini görebilirsiniz.

jum