Giovanni Zarrella ve Ronan Keating: “The Voice” arkadaşları rakiplere dönüştürüyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Giovanni Zarrella ve Ronan Keating
“The Voice” arkadaşları rakiplere dönüştürüyor

Giovanni Zarrella ve Ronan Keating (sağda) uzun yıllardır arkadaşlar. Ancak “Almanya’nın Sesi”nde en iyi yetenekler için birbirleriyle yarışıyorlar.

© ProSieben/SAT.1/André Kowalski

Onlar arkadaş, meslektaş ve artık aynı zamanda rakipler: Giovanni Zarrella ve Ronan Keating bu zorluğun üstesinden nasıl geliyor?

13. sezonda “Almanya’nın Sesi” sandalyelerinde Shirin David (28), Bill ve Tom Kaulitz (her ikisi de 34), Giovanni Zarrella (45) ve Ronan Keating (46) oturuyor. Bu kesinlikle şarkıcılar için kişisel bir zorluk. Çünkü yıllardır iyi arkadaşlardır ama artık en iyi adaylar için rekabet etmek zorundadırlar. 21 Eylül’deki TV galasından önceki basın toplantısında Zarrella, “Savaşı çok ciddiye alıyoruz ve kişisel olarak ele alıyoruz” dedi. “En zorlu mücadelenin Ronan’la olduğunu hissettim. O büyük bir rakip. Aynı nesilden geliyoruz ve benzeriz.” Ayrıca “The Voice”taki koçlarla benzer hedeflerin peşinde koşuyorlar.

“Karşımızdaki kişinin ne yaşadığını anlıyoruz”

Ronan Keating, etkinlik sırasında arkadaşlığın başlangıcını şöyle hatırladı: “Kelly Ailesi ile performans sergilerken bir programda tanıştık.” Bundan sonra ikili aynı sahnede daha sık göründü. Giovanni Zarrella, 2000’li yılların başına dönüp baktığında “Bro’Sis’le, Ronan da Boyzone’la oradaydım” dedi. “Birbirimizin neler yaşadığını anlıyoruz, birçok paralelliğimiz var ve aynı dalga boyundayız.” Yani her ikisinin de arkasında bir erkek grubu dönemi vardı ve solo sanatçılar olarak başladılar. Ancak erkeklerin sadece profesyonel olarak değil, aynı zamanda aile babası olarak edindikleri deneyimler aracılığıyla da pek çok ortak noktası var.

Artık “The Voice”taki işleriyle ilgili başka bir ortak nokta daha olduğunu iddia edebilirler. Keating’in, Avustralya ve Britanya edisyonlarında koçluk yapmış olması nedeniyle halihazırda diziyle ilgili deneyimi var. İrlandalı şarkıcı, “Almanya’daki yeteneğin bu kadar iyi olmasına şaşırdım” diye vurguladı. “Dürüst olmak gerekirse onlar dünyadaki en iyi yetenekler.” Katılımcılarda özel bir şeyler arar. “Tanınabilir ve benzersiz bir ses bulmak istiyorum.” Tüylerinin diken diken olmasını, havai fişek atılmasını ve “odayı aydınlatacak” birini umuyor. Gösteriden en iyi sonucu almakla ilgili.

Almanya’daki arkadaşıyla benzer hırsları var. Zarrella, “Bir yeteneği gerçekten başarılı bir yolculuğa göndermemizi istiyorum” dedi. Bu yüzden koçluk işini “büyük bir sorumluluk” olarak görüyor. Kendisi de 2001 yılında “Popstars”a aday olarak deneyimleyebildiği zaman için çok minnettar. Eşi Jana Ina Zarrella (46) yıllardır “beni bu sandalyede gördüğünü” söylüyordu. Bu konuda haklıydı. Koç olarak işini “inanılmaz derecede eğlenceli” buluyor ve adaylarla ve önde gelen meslektaşlarıyla “harika vakit geçiriyor”.

Ronan Keating sıklıkla engelleniyor

Onlar için 13. sezonda yeni bir unsur var: Blok. Giovanni Zarrella, “Blokla bir antrenörü tamamen oyun dışı bırakabilirsiniz” dedi. Bu, bir antrenörün zile rağmen yetenekleri işe almasını engeller. Arkadaşı bunu özellikle sık sık hissediyordu. “Bunca zamandır Ronan’dan o kadar korkuyorduk ki. Kendimizi nasıl savunacağımızı bilmiyorduk. Hepimizin zihninde, Ronan’ın tüm yeteneklerimizi elimizden alacağına dair bir tablo vardı.” Hatta uluslararası yıldızın sandalyesini kaldırıp başka bir odaya koymayı bile düşünmüştü. Her halükarda, bir koç olarak kendisini “yılan çukurundaymış gibi” hissetti: “Herkes yeteneklerinizi elinizden almak istedi.”

Ve kesin olan bir şey var: Programdaki rekabetlerine rağmen hala çok iyi anlaşıyorlar. Keating, “Uğurlu tılsımım Giovanni. Çok güldüm ve programda olmaktan çok keyif aldım. Kendimi kutsanmış hissediyorum” diye vurguladı. Zarrella, ZDF şovunda birlikte yer almayı bile hayal ediyor. “Tüm koçları karışık bir şekilde sahneye çıkarmak ve çeşitliliği göstermek çok ilginç olurdu. Ronan ve ben kesinlikle en iyi karaoke becerilerine sahibiz.”

Alternatif olarak ProSieben ve Sat.1’de

21 Eylül’den itibaren “Almanya’nın Sesi” her Perşembe ProSieben’de ve Cuma günleri Cumartesi 1’de (20.15) ve Joyn’da gösterilecek. Üçüncü bölüm istisnai olarak 24 Eylül Pazar günü ProSieben’de yayınlanacak. Ayrıca bir yenilik daha var: “The Voice Rap by CUPRA”da Kool Savaş (48) ve Dardan (25), 14 Eylül’den bu yana Joyn’da rap yeteneği arıyor.

SpotOnHaberler

#Konular