“Emilia Pérez” Yıldızı Çevresinde Skandal: Yönetmen Audiard kendini Gascón'dan uzaklaştırıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Emilia Pérez” Yıldızı Çevresinde Skandal
Yönetmen Audard kendini Gascón'dan uzaklaştırıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Önde gelen aktris “Emilia Perez” direktörü Jacques Audiard'ın sözde ırkçı ifadelerine göre şimdi de uzak.

Önde gelen aktris “Emilia Pérez” direktörü Jacques Audiard (72) ile ilgili tartışmalardan sonra Karla Sofía Gascón'dan (52) şimdi kendini uzaklaştırdı. Oscar'a aday gösterilen oyuncu, yıllar önce sosyal medyaya yorum yapmıştı.

Audiad, “Deadline” ile yaptığı röportajda, önde gelen aktrisiyle çalışmayı düşünmesi zordu. Ve ayrıca: “Bu tür bir ilişkiniz varsa ve aniden bu kişinin söylediği bir şeyi okursanız, kesinlikle nefret dolu ve cezalandırılması gereken şeyler, o zaman bu ilişki elbette bozulur. Bu bir deliğe düşmek gibidir. Karla Sofía vazgeçilmezdir “

“Bu kendi kendini bozan bir süreçte”

Yönetmen ayrıca o zamandan beri Gascón ile konuşmadığını söyledi: “Onunla konuşmadım ve ben de istemiyorum. İçinde bulunamadığım kendi kendini kıran bir süreçte.”

Tweet'ler bilindikten sonra, Gascón başlangıçta yazdığını, X-Hesaplarını kapattı ve daha sonra “Hollywood Muhabiri” ni bir açıklamada özür diledi. Bunu yaparken, kendisine ve ailesinin taciz edilmesine yol açacak bir “nefret kampanyası” nın yönlendirileceğini kınadı. “Gerçekten kurbanı oynuyor,” dedi Audiard. “Sanki kelimelerin incinmediğini düşünüyormuş gibi”.

Netflix Reklam Kampanyasından Gascón Strokes

Netflix zaten skandaldan sonuçlar çıkardı: ABD medyasına göre, akış devinin aktrisi film için reklam kampanyasından yaydığı söyleniyor. Gascón artık film için resmi tarihlere katılmamalıdır.

Gascón'un “Emilia Pérez” meslektaşı Zoe Saldaña (46) da dava hakkında yorum yaptı. Her şeyden önce üzüntü hissediyor, dedi “Variety” ile yaptığı röportajda. Ve: “Tanıklık edebileceğim her şey benim deneyimim ve bir milyon yıl içinde burada olacağımıza inanmazdım.”

13 adaylık ile suç gerilim filmi “Emilia Pérez”, Oscar'larda en sık aday gösterilen İngiliz olmayan dil filmidir. Gascón, Oscar'a en iyi oyuncu olarak aday gösterilen ilk transseksüel aktris.

Spotonnews