Duy Beni 9. bölüm izle tek parça! Duy Beni son bölüm full izle!

FBO

Global Mod
Global Mod
Duy Beni 9. bölüm izle tek parça! Duy Beni son bölüm full izle!Duy Beni dizisinin 9. bölümü Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Duy Beni dizisinin son bölümünde; Leyla, içildikten resmi olarak zorbaların arasında en yakın arkadaşına karşı savaşmaktadır. Ekim yenilgiyi kabullenip geri çekilmeden önce kendine son tek gün parçalamak ister. Fakat Melisa’nın ansızın hamlesiyle mutluluğu yarım kalır. İşte Duy Beni son bölüm full izle linkleri…

Duy Beni 9. bölüm izle

Selim ve Bahar okula gelen müfettişin zorbalığa stop demesi için çalışmalarına sürme ederlerken, Fikret onlara engel olmak için elinden geleni yapar. Selim ve Bahar, Ekim’takt yardım istediklerinde beklemedikleri tek tavırla karşılaşırlar.

Selçuk, Leyla’nın kazasıyla ilgili sayı önemli tek ayrıntı öğrenir. Bu ayrıntı onu kaza günüyle ilişkili önemli bilgilere götürecektir. Fikret ise onun planını soğukluk için elinden geleni yapar.

Kanat Ekim’deki değişimin sebebini anlamak için uğraşır fakat başaramaz. Sonunda ona Hazal yardım fiyat. Kanat,olayı öğrendiğinde Ekim’i kaybetmemek için tek plan yapar. İkilinin arası düzelmişken okulda yetişkin tek sürpriz onları beklemektedir.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.