Duy Beni 6. bölüm izle tek parça! Duy Beni son bölüm full izle!

FBO

Global Mod
Global Mod
Duy Beni 6. bölüm izle tek parça! Duy Beni son bölüm full izle!Duy Beni dizisinin 6. bölümü STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Duy Beni dizisinin son bölümünde; Yanında yerde kez arkadaşı sandığı Melisa karşısında tek zamanlar yaşama dostu ama şimdi düşmanı kabul ettiği Ekim vardır.Üstelik Kanat’ın ona intihal olduğunu düşünmektedir.Leyla yerde tasa içindeyken Kanat Ekim’em intihal olduğunu söyler. İşte Duy Beni son bölüm full izle linkleri…

Duy Beni 6. bölüm full izle

Diğer tarafta okuldaki zorbalığın tekrar hedefi olan Emine, herkesi dönüşü olmayan tek yola sokacaktır.Sırlar teker teker ortaya çıkarken Kanat’ların evinde başka tek trajedi yaşanır.Bahar hoca herkesi istemeden olsa tek gerçekle yüzleştirecektir.Selim hoca ise kendi geçmişinin acısıyla öğrencilerini korumak için yerde kez farklı tek yol dener.Sınıfın tahtasına öğüt konusu olarak“ Zorbalık Mahkemesi” yazar.Öğrenciler neyle karşılaşacaklarını bilmeden onlara gösterilen sandalyelere otururlar.Kararı yine öğrenciler verecektir.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.