“Dune 3” hakkında konuşuluyor: Zendaya yeni bir devam filmi için hazır

humhum

Global Mod
Global Mod
“Dune 3” hakkında konuşuyor
Zendaya daha fazla devam filmi için hazır

Zendaya, “Dune”un üçüncü bölümünde Chani rolüne geri döneceğini duyurdu.

© Warner Bros. Entertainment Inc.

İkinci bölüm henüz vizyona girmedi ve Zendaya üçüncü “Dune” bölümü için şimdiden hazır.

“Dune – Part 2″nin 29 Şubat'ta vizyona girmesinden kısa bir süre önce, üçüncü bölüm hakkında zaten pek çok spekülasyon var. Yönetmen Denis Villeneuve'ün (56) hem birinci hem de ikinci kitap uyarlamasında Chani rolünü oynayan Zendaya (27), görünüşe göre her zaman başka bir filme hazırdı.

Zendaya: “Denis ne zaman hazır olursa”

“Elbette demek istiyorum. Denis her aradığında 'Evet' diye cevap veriyorum. Ne olacağını görmek için heyecanlıyım” dedi oyuncu ve şarkıcı “Fandango”ya verdiği röportajda. Frank Herbert'in altı bölümlük kitap serisinin ikinci bölümü olan “Dune Messiah”ı okumaya başladı. Filmlerde işlenmesi ve uygulanması gereken o kadar çok şey var ki, “ama Denis Villeneuve'ünkinden daha iyi, daha dikkatli ve sevgi dolu eller yok” diyor Zendaya.

“Sadece heyecanlıyım. Bu sadece bir beklenti. Ne zaman hazır olursa olsun. Pek çok açıdan mükemmeliyetçidir ve bir şeyleri hazır olana kadar paylaşmak istemez. Bu yüzden buna saygı duyuyorum ve o hazır olana kadar bekliyorum.”

Villeneuve, Aralık 2023'te “Dune 3″ün senaryosunun neredeyse bittiğini ancak bundan önce başka bir projeye başlayabileceğini doğruladı. “Arrakis'e ne zaman döneceğimi tam olarak bilmiyorum. Belki o zamandan önce sırf güneşten kaçmak için dolambaçlı yoldan giderim. Akıl sağlığım açısından araya bir şeyler koyabilirim ama hayalim Arrakis'e dönmek olurdu. yönetmen “Empire”a “Bu gezegeni son kez sevdiğim kişi” dedi.

“Dune – Bölüm 2″de pek çok yıldız görülebiliyor.

Yılın ilk gişe rekorları kıran filmi “Dune – Part 2” Şubat ayının sonunda vizyona girebilir. 2021 yapımı bilim kurgu destanının devamı, bir kez daha başrol oyuncusu Timothée Chalamet (27), Stellan Skarsgård (72), Javier Bardem (54) ve tabii ki Zendaya'dan oluşan yıldızlarla dolu bir kadroya sahip. Bu kez aramıza usta yıldız Christopher Walken (80), “Elvis” yıldızı Austin Butler (32) ve “Oppenheimer” oyuncusu Florence Pugh (27) da katılıyor.

SpotOnHaberler

#Konular