Düşes Meghan: Netflix serisinde sevgili incelemeler

humhum

Global Mod
Global Mod
Reaksiyonlar ve Presler
Meghan'ın Netflix şovundan bir sahne en çok şakaları sunuyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Netflix dizisinde “Love, Meghan” da Düşes Meghan günlük hayatı güzelleştirmek istiyor. Tarifler, dekorasyon ve estetikte sevinç. Bu herkes tarafından iyi karşılanmadı.

Düşes Meghan'ın yeni Netflix dizisi “Love, Meghan” ın ilk bölümünü gördüyseniz, sonucu çıkarabilirsiniz: Meghan gibi olmak o kadar da zor değil. Bölümdeki bir sahnede Düşes, plastik bir torbadan fıstık kredisi cipsini başka bir plastik torbaya doldurur ve güzel bir senaryo ile bir etiket olarak etiketlenir. Bu, gündelik şeyleri daha güzel sahneye çıkarmak için neredeyse devrim niteliğindeki zeki bir hile değil mi? Tüm kötülüklerin ötesinde, Meghan'ın belgesel serilerinizin ipuçlarının ve püf noktalarının benimsemesinin gerçekten kolay olduğu görülebilir. Yıldız şefi olmanıza gerek yok, pişirmen bile gerekmiyor.

Düşes Meghan: İngiliz Netflix serisini eleştiriyor

Prens Harry'nin Prens Harry'nin karısının yeni yapımının, İngiltere'de çok popüler olmayan yeni yapımının zaten açıktı. Ve böylece adadan yapılan incelemeler yıkıcı. “Guardian” sadece olası bir beş yıldız verir. Yazar Chitra Ramaswamy, “Saldırgan faaliyetler değil, hayatın küçük anlarının neşeyle tadını çıkarmak credo değil.” Dedi. “Mizah, ironi, öz -farkındalık ve bu derinden eşit olmayan ve kıyamet dünyasının gerçekliğinin 'sevgiyle, Meghan'ın sonunda bu kadar çekici olmayan bir şey olmadığını” diye özetliyor.

İngiliz gazetesi “Telegraph”, sekiz bölümlü seriyi “narsisizm” nin gösterimi olarak nitelendirdi. Ve “Times”, 43 yaşındaki pozisyonun “aşırı zenginlik ve inanılmaz derecede münhasır yaşam tarzını”, “sanki herkes için mevcutmuş gibi” gösterdiğini yazıyor. “Daily Mail” konuyla ilgili birkaç makale yayınladı, çok azı gurur duyuyordu. “Meghan'ın yeni şovu bir kase Conommé'ye benziyor – gergin ve ince. Kendinizden hoşlanıyor mu?” Birçok negatifin başlığı diyor.

Numaralardan Kız'a Düşeye: Meghan yıllar içinde böyle değişti

Meghan Markle Hollywood Air koklamadan ve daha sonra bir Düşes olmadan önce, 2006'da TV Klein'a başlamak zorunda kaldı: Oyun Gösterisi “anlaşma ya da hiçbir anlaşma” olarak bir numara olarak. Daha sonra karışık duygularla geriye baktığı bir deneyim. “İş için minnettardım, ama nasıl hissettiğim için değil. … Akıllı değil. Bu arada, benimle sahnede olan zeki kadınlarla çevriliydim.” Dedi. “Ama orada olmamızın nedeni bu değildi. Ve sonunda karnımda sorunsuz bir hisle eve gittim çünkü sahnede nesneleştirilenden çok daha fazlasını biliyordum”

© NBC / Getty Images

Daha
Resim altyazısını aç

Görüntü altyazısını kapatın

Geri

Daha öte

Memler ve Şakalar

Reaksiyonlar da seyircilerle karıştırılır. Meghan'ın özellikle yukarıda açıklandığı gibi çanta torbası, eğlence sağlar. “Meghan Markle'ın Netflix'te yeni bir şovu olduğu için çok mutluyum, burada etiketli bir çantadan simit almasını ve yeni bir çantaya koymasını izleyebileceğim … ve sonra etiketleyin. İnsanların Martha Stewart!” Bir kullanıcı şaka yoluyla X'de yazar. “Konukları almak için Joe'nun tüccarından Meghan Fıstık Ezmesi Pretzelleri plastik bir torbada gördüm mü?” Başka bir şaka yapıyor. Bir izleyicinin katkısı, “Netflix Meghan Markle'ın bir plastik torbadan diğerine boşaltma gibi şaşırtıcı içerik üretmek için imzaladığı için çok mutluyum.” Dedi.

Meghan'ın neredeyse tüm tatlı yemeklere (dükkanında satacağı) kurutulmuş çiçekler dağılmış olması, bazı şakalara ve memlere yol açar. Meghan'ın Mindy Kaling hakkında artık Markle olarak adlandırılmadığını, ancak Sussex'in özellikle saçma ve sadece yanlış kraliyet uzmanları olduğunu söylüyor. Sussex Harrys ve Meghan'ın unvanı olduğundan, soyadı Mountbatten-Windsor.

Tüm eleştiri ve eğlence ile çevrimiçi olarak birçok hayırsever tepki var. Bir izleyiciye göre, “'Aşkla, Meghan ile ilgili sonucum, şeflerden, ev hanımlarından ve bıçak tutamayan yemek severlerden, şampanya açan ve bir şeyler sipariş eden arkadaşlara, çünkü bu ve sevinç vermekle ilgili olduğu için herkesin gerçekten hoş karşılanmasıdır.” “Gösteri atmosferini seviyorum. Çok rahat ve huzurlu,” diye yazıyor bir kullanıcı.

LS