Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktoraya hazırlanıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktoraya hazırlanıyor03.11.2022 23:37
Haber Kaynağı: İHA

Belçika’nın sahil şehri Ostende’dahi dünyaya gelen ve kısa sürede üstün zekalı olması nedeniyle terbiye hayatının basamaklarını hızla kaynak 12 yaşındaki Laurent Simons’un yüksek lisans eğitimini tamamladığı ve yakında Almanya’bile basamak yapmaya hazırlandığı açıklandı. Almanya’bile fizik alanında yapacağı basamak için hazırlıklara başladığı bildirilen Simons’ın tıpkısı zamanda hayatının film yapılacağı iddia edildi.

SİMONS, 9 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMIŞTI

“Küçük Einstein” olarak bilindik Simons’ın, 145 IQ’ya sahip olduğu ve yerde seviyenin ünlü fizikçi Albert Einstein ve Stephan Hawking’açınık yakın olduğu aktarıldı. İlk kez 9 yaşında üniversiteye başlayan ve 11 yaşında mezun olmasıyla gündeme gelen da çocuğun, 12 yaşında 88 not ortalamasıyla yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Simons yaptığı açıklamada, “Özel tek çaba harcamıyorum. Konulara hakim olduğumu görüyorum. Nasıl olup bile yerde kadar zeki tek insan olduğumu bilmiyorum” dedi.

Simons’ın beyin için sayı fedakarlık ettiklerini söyleyen ebeveynleri Lydia ve Alexander çifti çocuklarının sayı yetişkin buluşlar yapacağına inanıyor. Çift, oğullarının insanlığın yararına projelerde görev almasını ve faydalı buluşlara imza atması için gereken her desteği vereceklerini aktardılar.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.