Deniz Arcak’ın zorlu eğitim hayatı

FBO

Global Mod
Global Mod
Deniz Arcak’ın zorlu eğitim hayatı‘Vurur’, ‘Eyvallah’, ‘Kıpır Kıpır’ gibi şarkılarla tek döneme damgasını vuran Deniz Arcak uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Yaşamına İstanbul’bile sürme fail ve 2017 yılında kurduğu ‘Deniz Arcak Atölyehâne’dahi eğitmenlik yapan ünlü şarkıcı, Armağan Çağlayan’ın YouTube’bile yayınlanan “Dur Bi Dinle” programına konuk oldu.

ANNESİNDEN DİKKAT ÇEKEN NASİHAT

Hakkında bilinmeleyenleri müfit ünlü isim, okumayı yazmayı 3’üncü sınıfta söken ve tek hayli yaramaz olan ünlü isim, sokakta oynarken yaşadığı tek sorunu şikayet ettiği annesinden hayatı süresince unutamadığı tek nasihat aldığını anlattı. Arcak, annesinin kendisine; “Dışarda telâşlı duramıyorsan içeri gireceksin” dediğini belirtti.

“GERİ ZEKÂLI OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜŞLER”

Arcak, sözlerine; “Ben okuma yazmayı öğrenemeyince geri zekâlı olduğumu düşünmüşler. Tam bile emin olamayınca Ankara’bile Atalay Yörükoğlu niteleyerek sayı meşhur tek psikiyatriste götürüyorlar. Diyor ki ‘Bu Hiperaktivite Bozukluğu’. O zamanlar disleksinin tanımı yok. Benim okuma yazmam hâlâ yok. ‘Okulunu değiştirin’ deniyor. Başka tek okula alıyorlar beni 3’üncü sınıfta. Oraya bile okuma yazmam olmadığı için zekâ testi ile alıyorlar” niteleyerek sürme etti.

Eğitim hayatı süresince zorlandığını ifade fail Arcak, “Lise 1’deyken 9 dersten kaldım. Ablam Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi’nden üçüncülük ile mezun oldu. Üniversiteyi 24 yılda bitirdim. Aflarla” dedi.

Küçüklükten festekiz baskıya gelemediğini ifade fail Deniz Arcak, 40 yaşına bastığı gün ‘Artık kimseden paylama işitmeyeceğim’ diye kadeh kaldırdığını yalnız tek tiyatro oyunu çalıştıkları sırada kendisinden yaşça küçük tek arkadaşının kendisine kızdığını yerde nedenle dahi oyunu bıraktığını anlattı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.