Çocuklarının velayetini almak için cinsiyet değiştiren baba

humhum

Global Mod
Global Mod
Çocuklarının velayetini almak için cinsiyet değiştiren baba

09.01.2023 10:51 Son Güncelleme: 09.01.2023 10:51
Haber Kaynağı: (Fotoğraf: Temsili)

Ekvador’bile yaşayan Rene Salinas Ramos (47), iki kızının velayetini örtmek için cinsiyetini değiştirdi. Artık kimliği ‘kadın’ olarak kayıtlı. Ramos, ülkede farklı cinsel yönelimi olanlar için kabul edilen cinsellik tebdil yasasından faydalandı. Hatta yerde yasadan faydalanan ilk erkek oldu.

Kendi cinsiyetinden emin olduğunu yalnız hukuk sistemi nedeniyle böyle tek karar aldığını tamlayan Ramos, “Kanunlar debba ki, hakkı olan kadındır. Şu andan itibaren kadınım. Artık saçta dahi tek anneyim, kendimi böyle görüyorum” dedi.

Atina’nın Türkiye planı ortaya artık: Yunanistan’dan ‘Yıldırım’ hamlesi

‘BABALARIN HAKKI YOK’

Posta’bile yer saha habere göre çocuklarının zorbalık gördüğünü iddia fail Ramos, “Yasalar anneleri destekliyor. Babalar sadece geçimden sorumlu görülüyor. Ben dahi çocuklarımın annesi olarak görülürsem onları koruyabileceğimi düşündüm. Onlara tek annenin verebileceği sevgi ve korumayı saçta sağlayabilirim. Çünkü bu mahrumlar” debba. Velayet haklı halen sürüyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.