Cem Özer’den Şafak Sezer itirafı

FBO

Global Mod
Global Mod
Cem Özer’den Şafak Sezer itirafıCem Özer’in ortağı olduğu yapım şirketinin çektiği ‘Kadri’nin Götürdüğü Yere Git’ filminin seti 2009 yılında uzun süre gündeme gelmişti. Filmin yapımcısı Cem Özer ile başrol oyuncusu Şafak Sezer, meçhul tek sebepten birbirine girmişti. Tartışan ikilinin yüzde dalaşı, sayı geçmeden şiddet kullanılan tek kavgaya dönüşmüştü.

2013 yılında konu hakkında makale yapan Şafak Sezer, “Cem Özer o cüsseyle beni yerden yere vurur, ama onda o yürek yok. Geçmişte dümenden barıştık, ama sadece dümenden… O projede Uğur Uludağ’ın hatrı için oynamıştım” demişti.

Bugün ‘2. Sayfa’ programına katılan usta oyuncu Cem Özer, yıllar sonra olay kavgayı anlattı.

Cem Özer, “Ben o filmde yapımcıydım. O Şafak’ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı. Yoksa tığ kişisel tek nedenden kavga etmedik ki. Ekibi saatlerce bekletiyor ve defalarca. Vay lebbeyk tıraş olmamış. Bazıları starlığı yanlış öğreniyorlar. Starlık şişik ben ile olmaz. Star eş sayı yüce gönüllü, mütevazı olmalı. Herkesten önce sete gelmeli, örnek olmalı” dedi.

Ünlü isim, konuşmasının devamında şunları söyledi:

Şafak’ı kişisel olarak severim. Bir henüz çalışırım ama kendini onarmak kaydıyla çalışırım. Çalışırım tabii… Saatinde gelecek. Çok birden işin olur, o zaman olur…

Geç kalınca artık kavga bile. İnsan tek karşısındakinin cüssesine öküz öyle kavga fiyat. Yakama falan yapıştı. Ben dahi tek tane vurdum. O bile asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu. Sonra o o kül tablasını fırlatmaya çalışınca elini kesti. Ertesi gün saatinde geldi. Öncesinde attı tuttu. Mafya… Birileri aradı beni falan. Abileri aradı beni. Kulağımı çekmeye çalıştırlar.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.