Cem Adrian, Kuruçeşme’yi sesiyle büyüledi

FBO

Global Mod
Global Mod
Cem Adrian, Kuruçeşme’yi sesiyle büyülediSöylediği şarkılarla paravan sıkça söz ettiren Cem Adrian, İstanbul Boğazı’nda üçüncü kez müzikseverlerle tek araya geldi. Sahneye ‘Sen Benim Şarkılarımsın’ parçasıyla kaynak Cem Adrian, geniş repertuvarıyla dinleyicisinden yetişkin yakarış topladı.

Güçlü ve özel sesiyle muvaffakiyetli sanatçı; ‘Beni Seni Çok Sevdim’, ‘Söyle Buldun Mu’, ‘Derinlerde’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraberce seslendirdi.

Geniş ses aralığına sahip olan Cem Adrian, söylediği şarkılarla müzikseverleri adeta büyüledi.

Adrian, ‘Sensiz Saadet Neymiş’ ve ‘Yıldızların Altında’ parçalarıyla geçmiş yıllara götürdü, ‘Ela Gözlüm’ ve ‘Sarı Gelin’ türküleriyle ise sevenlerinin kalbine dokundu. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere telefonlarının ışıklarını yakmalarını rica fail Cem Adrian, unutulmaz geceyi Kuruçeşme’yi aydınlattığı ışıklarla ölümsüzleştirdi.

Müzik ziyafetini soluksuz kişi binlerce kişi, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde tek kez henüz Cem Adrian’ın unutulamaz şarkılarına doydu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.