Çalışmalarının yanında striptizci: Maria işi hakkında

humhum

Global Mod
Global Mod
İşi hakkında striptizci
“35 ile 50 arasındaki erkekleri tercih ederim”

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Çalışmalarını finanse etmek için striptizci olarak bir işe başladı. Şimdi Maria, Instagram'a seks işçiliği endüstrisindeki hayatı hakkında rapor veriyor.

Maria 23 yaşında, Berlin'de yaşıyor, tarım bilimleri okudu ve sıyırmaya gidiyor. Bir yıl önce Instagram'daki zaman işi hakkında konuşmaya başladı. Bugün hesabınız aşağıdadır (Maria.ludovicaa) 130.000'den fazla insanı izleyin ve her gün seks pozitif Haberlarını izliyor, burada kulübün bir katmanı için nasıl bitirdiğini, mastürbasyondan ve Sugar Daddys'den bahsediyor.

Maria, açık Instagram Kendinizi “baharatlı bir gösteri kızı” olarak tanımlayın. Neden “striptizci” demiyorsun?
Genellikle söylüyorum. Sadece “baharatlı kulüp” veya “baharatlı showgirl” terimlerini kullanıyorum, böylece Instagram'da engellenmem.

Nasılsın Şerit gelmek?
Yaklaşık beş yıl önce 18 yaşındaydım, Hırvatistan'da tatile gittim. Orada bir partide, Haberin Detayları dansçıları ile bir DJ. Çok sıkı ve seksi hareket ettiler. Kendine güvenini tamamen ilham verici buldum. Okumak için Berlin'e taşındığımda olası yan işlerin bir listesini yazdım. Geçmişte de ders verdim, bu yüzden tıpkı Corona Test Merkezi'ndeki veya striptiz kulübündeki çalışma gibi dedi.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun