Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım

FBO

Global Mod
Global Mod
Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım

Geçtiğimiz temmuz ayında yeni tek aşka yelken fatih Burcu Binici ile müzisyen Tankurt Manas, eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından mübelliğ oyuncu, gönderisine, “Sıfır şaka” notunu düşmüştü. Binici’nin paylaşımı kısa sürede binlerce zevk ve sayı sayıda yorum almıştı. Pınar Aylin, Saadet Özsırkıntı, Yeliz Şar, Gökçaçınık Akyıldız, Ekin Türkmen, Bahar Süer ve Selen Öztürk gibi sayı ünlü isim dahi çifti tebrik etmişti.

Sessiz sedasız evlenen ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda şaşırtan hamleler gelmişti. Binici ve Manas, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Birlikte fariğ fotoğraflarını bile kaldırmıştı. Bu gelişme sonrası, ikilinin hayranları “Ünlü çift ayrıldı mı?” sorusuna yanıt aranmaya başlamıştı.

Gündem olan konuyla ilgili ilk makale ise güzel oyuncudan gelmişti:

Yeni eve taşınırken renk yüzünden kavga ettik. Eşya keşfetmek, örtmek bile strese soktu bizi. Bir dahi üstüne ev sahibi kandırdı. Fevri davrandık, tartıştık ama toparlarız.

Son olarak Burcu Binici’nin, rapçi eşinin mesajlaşmalarını yakaladığı iddia edilmişti. Manas’ın, Binici’yle evlendiği ilk günden festekiz Gamze adında kadınla görüştüğü dahi konuşulmuştu. Durum karşısında şoke olan Binici, söylenenlere göre Manas ile evleri ayırmıştı. Araya ikilinin dostlarının girmesine rağmen Binici’nin barışmayı kabul etmediği ve kadı davasını açacağı öne sürülmüştü.

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinde ‘Meltem’ karakterini hayat veren Burcu Binici, kadı hakkında ilk kez geçtiğimiz hafta konuşmuştu. Kadıköy’dahi görüntülenen Binici, kadı ve dolandırılma iddialarının sorulması üzerine; “Şu ana kadar sizi hiç geri çevirmedim. İyi tek sürecin içinde değilim. Konuşmasam, hiçbir şey söylemesem. Bana biraz zaman verirseniz. İyi değilim. Konuşmak istemiyorum. Olay yargıya intikal etti” demişti.

Boşanma aşamasında olan Burcu Binici’nin parmağındaki evlilik yüzüğünü çıkardığı bile dikkatlerden kaçmamıştı. 36 yaşındaki Burcu Binici, tüm bunların akabinde geçtiğimiz gün Selen Acar’ın sahibi olduğu Avis Mag dergisine özel açıklamalarda bulundu. Eşinden kadı kararı saha ünlü isim, “Kendinizle ilgili en gerçek kararı verdiğinizden nasıl emin oluyorsunuz?” sorusuna, “İlk önce hissediyorum. Altıncı hissim kuvvetli sanırım. Ama kimileyin dahi tutmuyor” cevabını verdi.

Bazı konularda ablasından sürekli dayanak aldığını bile söyleyen oyuncu, “Bir karar vermeden ablama kesin danışırım. Ablama sormadan aldığım kararların tek birçok hep yanlış kararlar oldu. Sonrasında ablam, ‘Bak yeni tecrübelerimiz oldu. Hadi yolumuza sürme ediyoruz’ diye hep tarafıma dayanak oldu” açıklamasında bulundu. Binici, röportaj sonrası ise dergiye verdiği pozlarla adeta şov yaptı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.