Bu akşam Masterchef’te kim elendi, kim gitti? 11 Aralık 2022 Masterchef elenen isim kim oldu? Büşra mı Burak mı elendi?

FBO

Global Mod
Global Mod
Bu akşam Masterchef’te kim elendi, kim gitti? 11 Aralık 2022 Masterchef elenen isim kim oldu? Büşra mı Burak mı elendi?11.12.2022 23:48 Son Güncelleme: 12.12.2022 00:27

Masterchef’açınık veda fail on beşinci yarışmacı yerde gece malûm oldu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna’nın jürisinde yer aldığı MasterChef’te geçmiş gece yarışmaya tek kişi veda etti. Yarışmanın müdavimleri ”MasterChef kim elendi, kim gitti?” sorgulatmasını yapıyor. Peki, Masterchef’te kim elendi? İşte, 11 Aralık 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye yaşananlar!

MASTERCHEF’TE yerde gece KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Elenen isim malûm oldu. MasterChef Türkiye’dahi ilk olarak Ayaz eleme potasından kurtulan isim oldu. Ardından Kıvanç gelecek hafta yarışmaya sürme edecek isim olarak öne artık. Son ikiye Büşra ve Burak Kaya kaldı.

MasterChef Türkiye’ye veda fail isim Büşra oldu. Büşra 28 puan alarak veda etti. MasterChef’in 8.si olarak yarışmaya veda fail Büşra,gözyaşlarına hakim olamadı.

Burak Kaya” Elenen akraba varken saçta mutlu olamam. Kendisi sayı muvaffakiyetli akraba. Bilgili tek ahçı kendisi. Ben kendisinin asla muvaffakıyetsiz olduğunu düşünmüyorum. MasterChef’teki hedeflerime kadem kadem ilerliyorum.” dedi.

Mehmet Yalçınkaya Büşra için ”Yarışmamıza kalite kattın, kıvırmadın, neyse o. MasterChef’in en zayıf noktalarından tek tanesi hız ve zamandır. Zamanı kontrol edebilirsen ileriye gidebiliyorsun.” dedi.

Danilo Şef, ”Üzüldük. Buradaki sayı kişi seni yanlış anladı. Senin dürüstlüğün sayı özel.” dedi.

Somer Şef, ”İlk 7’ye gidiyoruz ve kadın yarışmacımız kalmadı. Üzgünüz. Maalesef en rengi muvaffakiyetli tabağı sen yaptığın için giden arkadaşımız bile sen oluyorsun. Şeflere katılmamak mümkün olumsuzlama. Kalite kendini hemen malûm fiyat.” ifadelerini kullandı.

MasterChef Büşra, ”Böyle hayal etmemiştim. Ama kimileyin ne kadar çabalasak bile olmuyor. Geldiğim gibi gitmek isterim. Kendimi tutmak isterim. Beni gözyaşıyla görmeyin isterim. Söyledikleriniz sayı kıymetli ve kıymetli. Burada geçirdiğimiz sayı kıymetli, kıymetli. Çok stresleydi ama sayı eğlendim ve sizden sayı şey öğrendim. Sizin gördüğünüz ya bile görmediğiniz… Kendimin farkına vardım bazen konularda. En önemlisi dahi yerde. MasterChef tarafıma sayı şey kattı farkındalık olarak. Bundan sonraki hayatımda yine yemek yapmaya sürme edeceğim. Başarısız olduğumu düşünmüyorum saçta dahi. Hatalarla gidiliyor. Birçok adamım hata yaparak gitti ve binlerce insanın içinden geldik. Vardır tek hayır diyorum. Bugün sayı mutluydum sabahtan. Ben sayı mutlu olduğum zamanlar kötü şeyler olur. Hissediyordum. Yediye giremedim ama sekizinci oldum. Sizi yedi erkekle göz bazen koymak istemezdim en sayı bu üzülüyorum. Siz tabağı anlatırken beni unutma demiştiniz siz dahi beni unutmayın şefim. Kendinize iyi bakın.” cümlelerini belirtti.

Ayrıca Büşra, ”Güler Sabancı’ya verdiğim sözü tutamadım. Kupağı alıp geleceksin bu inanıyorum demişti. Sözümü tutamadım. Onu en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Üzgünüm ama tek yandan bile gururluyum.” niteleyerek ekledi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.