Boris Johnson’dan Truss’a tebrik mesajı

humhum

Global Mod
Global Mod
Boris Johnson’dan Truss’a tebrik mesajı05.09.2022 16:22
Haber Kaynağı: DHA

Johnson, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Son üç yıldır Muhafazakar Parti’nin lideri olarak hizmet etmekten, yıllardır en yetişkin çoğunluğu kazanmaktan, Brexit’in yapılmasını sağlamaktan, Avrupa’daki en hızlı göz dağıtımını yapmak ve Ukrayna’ya hayati dayanak vermekten gurur duyuyorum. Galibiyetinden dolay Liz Truss’u tebrik ediyorum. Hayat pahalılığı kriziyle bazen ayrılmak, partimizi birdemlemek, ülkemizi birdemlemek ve doz sokmak için, çalışmaya sürme etmek için gerçek planı olduğunu biliyorum” ifadelerine yer verdi.

İngiltere’nin yeni başbakanı Liz Truss oldu

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.