Billie Eilish: Bunun “dünyanın en aptal şarkısı” olduğunu düşünüyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Billie Eilish
Onun için bu “dünyanın en aptal şarkısı”

Billie Eilish, ABD televizyonuna kendi müziği hakkında ne hissettiğini anlatıyor.

© imago/UPI Fotoğrafı

Billie Eilish kendi müziğinin hayranı ama artık şarkılarından birinin “dünyanın en aptal şarkısı” olduğunu da açıklıyor.

Billie Eilish (21) kendi müziğini çok seviyor. Son yıllarda çok sayıda ödül kazanan ABD’li şarkıcı, şimdi de kendi şarkılarından birinin çok aptalca olduğunu düşündüğünü açıkladı. Bunu ağabeyi Finneas O’Connell (26) ile ABD’li talk-show sunucusu Jimmy Kimmel’i (55) ziyareti sırasında söyledi.

“Komik çünkü aptalca”

Eilish röportajda “Objektif olarak konuşursak, ‘Bad Guy’ dünyadaki en aptal şarkıdır” diyor. Sadece hemen eklemek için: “Ama bu gerçekten çok iyi.” Eilish ayrıca bununla tam olarak ne demek istediğini açıklamaya çalışıyor. Sadece onu anlamalısın ve bir mizah anlayışına sahip olmalısın. Şarkıcı, şarkıyla trolledi: “Bu şarkının aptalca olması gerekiyordu ama sadece komik çünkü aptalca.”

Prodüksiyonunu Eilish’in kardeşi Finneas’ın üstlendiği şarkı, 2019 yılında listelere giriş yaptı ve 62. Grammy Ödülleri’nde En İyi Tekli ve En İyi Şarkı ödülünü kazandı. “Bad Guy”ın resmi müzik Habersu artık yalnızca YouTube’da 1,2 milyardan fazla izlendi.

Billie Eilish kendi müziğini beğenmeyen sanatçılar hakkında böyle düşünüyor

Eilish ayrıca, diğer şeylerin yanı sıra, sanatçıların kendi şarkılarını dinlememesini ve hatta müziklerinden nefret etmesini nasıl anlayamadığını da anlatıyor. “Bunu çok sinir bozucu buluyorum, çünkü bunu neden yapıyorsun?” şarkıcıya sorar. O ve Finneas “yaptığımız işin büyük hayranları ve ben kendi müziğimi seviyorum.” Ancak kendi şarkılarına bakış açısı da değişiyor. Bazı şeyler onun için utanç verici olsa da yine de her şeyin kıymetini biliyor.

SpotOnHaberler

#Konular