“Biliyorum: Jennifer Love Hewitt dönüşünü doğruladı

humhum

Global Mod
Global Mod
“Biliyorum
Jennifer Love Hewitt dönüşünü doğruladı

Mevcut bağlantıyı kopyala

Resmileşti: Jennifer Love Hewitt, kült korku filmi “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum”un yeniden çevriminde yer alacak.

Jennifer Love Hewitt'in (45) bu hafta “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum”un yeniden çekimlerine geri döndüğünü duyurmasının ardından oyuncu, yapımda yer alacağını resmi olarak doğruladı. Hewitt, 13 Aralık Cuma günü Instagram'da, üzerinde “Geçen yaz ne yaptığını biliyorum!” yazan birkaç kağıt parçasının bulunduğu bir aynaya baktığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. sopa.

1997'deki ikonik rolüne geri döndüğünü teyit ederek, “Geri dönmek için hiçbir zaman geç değildir” diye yazdı: “Julie James geri dönüyor. Gelecek yaz ne yapacağını biliyorum!” Sadece birkaç saat içinde yaklaşık 30.000 kullanıcı gönderiyi “beğendi”.

Kült korku filmi serisinin yeniden çekileceği Şubat 2023'ten bu yana biliniyordu. Eylül 2024'te sektör dergisi Deadline, orijinalde Hewitt'le birlikte başrollerden biri olan Freddie Prinze Jr.'ın (48) bir kez daha Ray Bronson rolünü üstleneceğini bildirdi.

Yeniden başlatmanın 2025'te sinemalarda olması planlanıyor

Freddie Prinze Jr. ve Jennifer Love Hewitt, 1997'deki atılımlarını “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” şarkısıyla kutladılar. Prinze'nin müstakbel eşi Sarah Michelle Gellar (47) ve Ryan Phillippe (50) de onunla birlikte oynadı. Dörtlü, bir balıkçıyı ezip görünen vücudunu denize atan bir grup arkadaşı canlandırıyordu. İntikam almak için etrafındaki birkaç kişi öldürülür. Gellar ve Phillippe'nin de gemide olup olmadığı bilinmiyor.

Gençlik korku filminin başarısından sonra 1998'de Geçen Yaz Ne Yaptığını Hala Biliyorum adlı bir devam filmi geldi. Önceki yıldız dörtlüsünden sadece Freddie Prinze Jr. ve Jennifer Love Hewitt oradaydı. Bunu 2006 yılında orijinal oyuncuların katılımı olmadan doğrudan ev sinemasına gelen üçüncü bir bölüm izledi: “Geçen yaz ne yaptığını her zaman bileceğim”. 2021'de Amazon Prime, yalnızca bir sezon sonra iptal edilen bir dizi yeniden başlatma yayınladı.

3 Ekim'de filmin resmi Instagram hesabı yapımın başladığını duyurdu. Yeniden başlatmanın önümüzdeki yaz ABD sinemalarında, daha doğrusu 18 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

SpotOnHaberler