“Biliyorum: Geri dönüş, nasıl ikna edileceğini de biliyor mu?

humhum

Global Mod
Global Mod
“Biliyorum
Geri dönüş aynı zamanda nasıl ikna edileceğini de biliyor mu?

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

“Geçen yaz ne yaptığını biliyorum” geri döndü. Ancak kanıtlanmış slasher formülü hala 30 yıl sonra nasıl ikna edileceğini hala biliyor mu?

Orijinalin tiyatro çıkışından neredeyse 30 yıl sonra, “Geçen yaz ne yaptığını biliyorum” hantal film başlığı dudakların üzerinden geçmek zor. Sinemada ve özellikle korku dünyasında, daha fazla “Cadılar Bayramı” ve diğer iki “çığlık” parçası 2018'den beri tekrar canlandırılıyor, üç yeni “Cadılar Bayramı” ve diğer iki “çığlık” parça. 17 Temmuz'dan itibaren, kapüşonlu katil şimdi pastanın bir kısmını balıkçılık kancasıyla süpürmek istiyor. Benzer başarı ile?

Spook her yerde başlar: işte budur

Beş arkadaş – Madelyn Cline (27) tarafından oynanan diğer şeylerin yanı sıra, Chase Sui Harikalar (29) ve Jonah Hauer -ing (30) – yanlışlıkla ölümcül bir trafik kazasına neden olurlar, katılımlarını örtüyorlar ve sonuçları yerine getirmek zorunda kalmamak için kaza sırrını saklamak için bir anlaşma kapatıyorlar. Bir yıl sonra, geçmişlerinden elde edilirler ve korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorundalar: Birisi geçen yaz ne yaptıklarını biliyor – ve intikam alıyor. Şeklinden kaçmak için grup, tehlikeye çok aşina olan iki kişiye döner: Julie James (Jennifer Love Hewitt, 46) ve Ray Bronson (Freddie Prince Jr., 49), yıllar önce kancalı adam tarafından avlanan.

Bu nasıl olabilir?

Yönetmen Jennifer Kaytin Robinson (37) tarafından “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” dönüşünün en büyük sorusu, istemeden komik olmadan mümkün olduğunca cevap vermeli: Görünüşe göre (görünüşe göre) 1997'de olduğu gibi aynı kaza ile aynı kaza nasıl olabilir? Sonuçta, film bir yeniden yapım değil, orijinalin geç bir devamı – SO -A Legacy devam filmi.

“Scream” 2022'den döndüğünde çok daha kolaydı, burada başka bir katilin her kısımda hayalet yüzün altında olması iyi slasher tonunun bir parçasıydı. Yeni “Biliyorum …” nın ana aktörleri-arsa katillerinden daha fazla anlatı kancalarına çarpacağı gerçeğinden sonra tiyatrolara kısmen vaat edildi.

Büyük rakibin gölgesinde mi?

Orijinal “Scream – Scream!” kat. Durum geç devamında benzer: 2022'de “Scream 5”, on yıldan fazla bir süre sonra, Neve Campbell (51), Courteney Cox (61) ve David Arquette (53) tarafından tekrar oynadığı eski Warriors'tan yeni karakterlerin yeni bir parçası olarak yayınlandı. 2023'te altıncı bir şaka bile vardı, bazı engellere rağmen şu anda MACHT'de yedinci var.

Vaat edilen bükülmelerin gerçekten ateşlenip ateşlemediğine bakılmaksızın: hem Jennifer Love Hewitt hem de Freddie Prince Jr. İkisi nihayetinde 18 ve 21 yaşındaydı, gizemli katille ilk kez uğraşırken. Hollywood'dan asla tamamen kaybolmadılar, özellikle son on ila 15 yıl içinde neredeyse daha büyük rollerde görülmemişlerdi. Böylece takipçileriniz bu yaz ne yapacağını biliyor – sinemaya!

Spotonnews