Barbara Schöneberger ve Günther Jauch artık ilk isim bazında

humhum

Global Mod
Global Mod
Yıldönümü bölümü
“NDR Talk Show”: Barbara Schöneberger ve Günther Jauch artık ilk isim bazında

Barabara Schöneberger, “NDR Talk Show”un yıl dönümü bölümünden bu yana Günther Jauch adını kullanabiliyor.

© AAPimages/Timm/ / Picture Alliance

Kimse ona inanmak istemiyordu ama yakın zamana kadar Barbara Schöneberger Günther Jauch’tu. “NDR Talk Show”un 1000. bölümünde bu durum değişti.

“Siz”den “size”: Barbara Schöneberger ve Günther Jauch, 1000. “NDR Talk Show”da kardeşlik için içtiler. Cuma akşamı 49 yaşındaki Schöneberger, “İşim hakkında soru sorulduğunda bana en sık sorulan soru ‘Bay Jauch’u gerçekten tanıyor musunuz?’ oluyor” dedi. “Adınızı kullanmak hiç aklıma gelmedi. Şimdi etrafınızda adınızı kullanan çok az insan olduğunu fark ettim…” 67 yaşındaki Jauch kısaca tepki gösterdi ve ardından şunları söyledi: “Artık bir ihtiyaç olduğunu hissedebiliyorum senin için?” Konuşma Jauch’un şu cümlesiyle sonuçlandı: “Barbara, evet, istiyorum.”

İkisi de şampanya içerek Siezen’den Düzen’e ritüelleşmiş geçişi içki içerek kutladılar. Schöneberger ve Jauch, RTL’de yıllardır Thomas Gottschalk (73) ile birlikte bir yarışma programına ev sahipliği yapıyor (“Çünkü ne olduğunu bilmiyorlar! Jauch-Gottschalk-Schöneberger Gösterisi”).

Günther Jauch

röportaj

Ünlü bir şaraptan daha fazlası
Günther Jauch “Yılın Şarap Üreticisi”: “Şarap imalathanesini şık olduğu için satın alan Brad Pitt değilim”

12 Kasım 2022

Barbara Schöneberger artık Jauch’u görmüyor

Schöneberger, başlama vuruşunun ardından “Uzun vadede bunu sürdürebilir miyim bilmiyorum” dedi. “Buna o kadar alıştım ki, sana anlatacağım, her zaman şehirden o kadar söz edildi ki,” dedi küçük bir dil sürçmesiyle. “Benim için hâlâ biraz zor ama halledeceğiz.”

Talk-show konuğu Ina Müller gruptan araya girdi: “Bay Jauch da Günther’den daha güzel.” “Bay. Jauch” biraz daha etkileyici görünüyor.

Jauch daha sonra şöyle açıkladı: “Bana Rusya’da ölen bir amcamın ismi verildi.” Günther, 1920’lerde, hatta Heinz’dan önce, Almanya’da en yaygın erkek ismiydi. Ancak artık Günther’in olmadığını da fark etti.

Müller daha sonra grupta oturan hamile Carolin Kebekus’a çocuğuna “Günther” adını vermenin mümkün olup olmadığını sordu. Kebekus sadece şunu söyledi: “Her şey hâlâ açık.”

bugünden insanlar

“Çok heyecanlıyım”: Lena Meyer-Landrut 2024 turnesini duyurdu

“NDR Talk Show” – yıldönümü bölümü

“NDR Talk Show”un 1000. yıl dönümü canlı yayını Cuma akşamı saat 22.00’den itibaren izlenebilecek.

Schöneberger, meslektaşı Hubertus Meyer-Burckhardt ile birlikte Jauch, Müller ve Kebekus’un yanı sıra Florian David Fitz, Christoph Maria Herbst, Tim Mälzer ve Mario Barth’ın da dahil olduğu konuşma konukları için normalden yarım saat daha fazla zaman ayırdı.

rha
DPA

#Konular