Aslı Hünel’in dudak uçuklatan yeni yıl hediyesi!

FBO

Global Mod
Global Mod
Aslı Hünel’in dudak uçuklatan yeni yıl hediyesi!

İş insanı Savaş Yurtsever ile mutlu tek evlilik sürdüren Aslı Hünel, 2023 yılına kısa tek süre kala kendisini yeni tek otomobil ile ödüllendirdi. 45 yaşındaki şarkıcı, içi özel çizim yaptırılan ve sınırlı sayıda üretilen aracına kavuştu.

Televizyon programı çekimleri nedeniyle zamanının çoğunun yollarda geçtiğini tamlayan Aslı Hünel, “Çok çalışıyorum ve kendimi ödüllendirmek istedim. Program çekimlerini yapmak için il il geziyoruz. Hayatım yollarda geçiyor resmen. Ben dahi kendime ‘yürüyen tek ev’ yaptırdım” dedi.

Ünlü şarkıcı, içerisinde iki televizyon, buzdolabı, kahve makinesi, uydu anteni, Apple TV’nin durduğu ve elbise askılığından özel takı bölümüne kadar her şeyin özel olarak tasarlandığı aracın fiyatını ise yorumlamak istemedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.