“Aslanların Mağarası”: İyi Bir Sebep İçin Janna Enthaler'ın Duşu

humhum

Global Mod
Global Mod
“Aslan Mağarası”
Janna Enthaler's Duş iyi bir amaç için

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Bir ses şefi uygulaması aç yatırımcılarla buluşuyor. Löwin Janna Enthaler ferahlatıcı ve hayırsever bir duş eki koyar.

Löwin Janna Enthaler (41) tarafından ferahlatıcı bir görünüm: Bir sahanın önünde kendini stüdyo duşuna koyar ve suyu açar. Alışılmadık hareket iyi bir neden sunar. Kurucular ayrıca: Bir Ses Şef Uygulaması Lions'ı övüyor ve önemli bir destek alıyor. İki kurucu kardeş de sözde devrimci bir ambalaj çözümü sunmaktadır. Ancak “Löwen Mağarası” nda (Pazartesi, 20:15 Vox veya RTL+'da) geçerli değildir: İş planı yok – anlaşma yok.

Dagmar Wöhrl: “Bir şey atladı”

Hamburg'dan kurucu Sven Torner (53), bagajında uygulamasının önde gelen savunucularına sahiptir. TV şefleri Lucki Maurer (43), Meta Hiltebrand (41) ve Mike Süsser (53) onu Löwen stüdyosuna eşlik ediyor. Ses kontrollü uygulamasını kullanarak, kullanıcılar da özel olarak oluşturulan tariflerini gelecekte kolayca kaynatabilir. Cep telefonunda veya tablette kirli parmakların pişirilmesinden kaynaklanan kaydırmalar ortadan kaldırılır. Torner, 180.000 Euro gıda ahbabına yüzde on vaat ediyor. Dagmar Wöhrl (71) stüdyo mutfağındaki uygulamayı test ediyor – ve heyecanlanıyor.

Nils Glagau (49) ilk teklifi sunuyor: “Bence harikasın. Uygulamanız kesinlikle başarılı olacak. Ve bu şekilde katılmaktan mutluluk duyarım.” Hisse senetlerinin yüzde on beşi için: “O zaman kaynatıyoruz.” Carsten Maschmeyer (66) ve Dagmar Wöhrl bir “çift teklif” ekliyor. Wöhrl: “Ön taraftaydım. Ve bir şey atladı: Vay canına, harika bir kurucu!” Tijen Onaran (40) topu alıyor: “Böyle bir çift güç inanılmaz derecede heyecan verici. Ama gerçek güç tek güç.” Ayrıca yüzde on beş istiyor. Ancak kurucu Löwen tandemini seçer: “Bir girişimci olarak, her zaman birlikte çalışmak istediğiniz insanlarla ilgilidir. Dagmar ve Carsten'i seçiyorum.”

“Umut bir iş planı değildir”

Sundern'den Jens (36) ve René Scafarti (34) plastik ambalaj için kendi şirketlerini yönetiyor. SCAPAP ile ambalaj pazarında devrim yaratabilecek ve çevreyi önemli ölçüde hafifletebilecek gelişiminizi sunuyorsunuz: kağıt ambalajı plastiğin biçimlendirilebilirliği ve mukavemeti. Bir milyon avro için şirketlerinde yüzde on sunuyorlar. Her şeyden önce, Aslanlar “çevreye hediye” ile alınır ve yatırım yapmaya istekli olacaktır. Ama ikisini dişte hissettiklerinde, kurucu Jens itiraf ediyor: “Dürüstüm, daha önce hiç bir iş planı yapmadık.” Aslanlar şüpheci hale geliyor: “Bu bir bağış gala veya yardım etkinliği değil,” dedi Ralf DüMmel (58). Carsten Maschmeyer övgü ile dışarı çıkıyor: “Sanırım ambalajın konusuyla karşılaşmanız mega. Ama umut benim için bir iş planı değil.” Janna Enthaler her ikisini de verir: “Çocuklar, iş planı olmadan, iş planı olmadan mağaraya gitmek futbol oynamak ve futbol ayakkabılarını unutmak gibidir.” Son Lionin de çıktı.

Enthaler iyi bir amaç için duş aldı

Bir sonraki adım başlamadan önce muhteşem olacak. Stüdyoda bir duş kurulur. Tijen Onaran şaka yapıyor: “Zaten bir veya birimizin oraya gitmesi gerektiğini zaten biliyorsunuz.” Janna Enthaler cesurca cevap veriyor: “Yapıyorum, ama sadece para için.” Nils Glagau onu: “İki Mille için duş almana izin verdim, Janna.” Löwin ileri gider ve baştan ayağa tamamen giyinmiş. “Vay canına! Bu güçlü!”, Nils Glagau heyecanlı – ve yakında iki bin avro Braunschweig kadın sığınağına aktaracak. “Size iletişim bilgilerini veriyorum,” dedi Janna Enghaler Cool.

Sonra Peter Kreitmeirs (38) duş ayakları azgın ayakları için adım atmaya başlar. Bayer ayrıca tam fiziksel çaba gösteriyor. Yapılı kornea dosyasına sahip duş küpleri kullanmasıyla, Alman duşları arasında daha fazla ayak hijyeni ve sağlık sağlamak istiyor. 50.000 Euro için yüzde 25 azgın ayak sunuyor. Kurucu, buluşunu çıplak ayakla ve sadece yüzme gövdeleriyle gösteriyor. Şimdi bir bornozla sarılmış duş fanı Janna, Kreitmeir'in yapısının yapışkan yeteneğini test ediyor – ve stüdyo boden'in bir kısmını gözyaşı döküyor. Sonuç: “Çok iyi çalışıyor.” Bunun için Aslanlar, 32,90 avro hedeflenen satış fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyor. O zaman Ralf Dümkel inisiyatif alıyor: “Ben söylediğin aday mıyım: Bunu benimle yapmak istiyorsun? Sana parayı veriyorum çünkü anlaşmanızı adil buluyorum.” Diğer aslanların tekliflerini dinlemeden, Kreitmeir isabetleri ve Löwen Mağarası'ndaki ilk çıplak ayakla anlaşma mükemmel.

Yatak mucitleri sert düşer

Geçmiş zor yataklara ait olmalıdır. Bu yüzden Düsseldorf'tan Kevin Busch (34) ve Tim Baceu (33) yenilikçi yatak ketenlerini onlarla birlikte getiriyor. Yorganlar, üç tarafta bir fermuar tarafından açılmalıdır. Yorganın köşeleri ceplere konur ve daha fazla tutulur. 100.000 Euro'lık bir yatırım için, quozy'nin yüzde 15'ini vaat ediyorlar. Uyku alışkanlıkları hakkında sorulduğunda, Judith Williams (53) itiraf ediyor: “Bir şapka, kazak ve poundice ile uyuyorum. Kocam fraksiyondan: 18 derece yeterince sıcak.” Sonra Nils Glagau bir probant görevi görür. Quocy alıcısı Janna Enthaler'dan daha hızlı bir yorgan alıyor – mucitler için açık bir nokta. Her şeyden önce, aslanların sevmediği şey: bir yatak keten için 79,90 avro yüksek fiyat. Ayrıca hedef grubunuz hakkında sorulduğunda, kesin bir cevap vermezsiniz. Yavaş yavaş Aslanlar yatak anlaşmasından çıkıyor. Judith Williams zor: “Başka bir fikir, yeni deneme.”

Bu “ızgara işindeki kutsal kâse mi?”

Wilhelmshaven'dan Lars Kliefoth (51) ve Jan Bastian Schacht (43) tutkulu ızgaralar. Kendi yapısı ile aromalı, ızgara ürünleri daha da lezzetli olacak: bira, viski veya bir baharat karışımı ile. Küçük lezzetçi, sprey, hortum ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik nozul ile gıda üzerinde istenen aromayı püskürtür. Kurucuların umudu, “Şanslıysak, Kutsal Kâse ızgara işinde olacak” dedi. Anlaşma teklifiniz: 75.000 Euro için lezzetçilerin yüzde 20'si. Aslanları ısırsın mı? Tatma sırasında Carsten Maschmeyer, prototip görünümünün gösteri aromasını fark eder: “Hala bir hemşire bittiğinde şırıngasını bırakmış gibi görünüyor mu?” 96 Euro hedeflenen piyasa fiyatı da aslan “Gurur” a gerçekleşir. Tillman Schulz (35) “kitleye değil” ve dışarı çıkıyor. “Hobi Griller” Ralf: “Izgara Pazarı çok büyük, ama yanlış fiyat. Yüzde 30 için 75.000 Euro'da denerdim.” Kurucular gelecekte ızgarada Ralf Dümkel ile grev yapar ve buluşur.

Spotonnews