“Almanya süperstarı arıyor”: Bushido ortaya çıkıyor, Lombardi dalga geçiyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Almanya süperstarını arıyor”
Bushido ortaya çıkıyor, Lombardi dalga geçiyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

Pek çok kişi Pietro Lombardi'nin “DSDS” finalinde diziden çıkış konuşmasını yapıp yapmayacağını görmek için bekliyordu. Bushido gösterisi de vardı.

Christian Jährig (30), son “Deutschland sucht den Superstar” sezonunun finalini kazandı. Cumartesi akşamı RTL'de (aynı zamanda RTL+ üzerinden) odak noktası “Superstar 2024” ve müzik olsa da, pek çok hayran muhtemelen Pietro Lombardi'nin (32) daha önce bahsettiği “DSDS” çıkışından bahsedeceğini bekliyordu. konuşuldu.

“Şimdi daha fazla bilgiye sahip olabilecek birini getirdin”

Şarkıcı ile nişanlısı Laura Maria Rypa arasında Ekim ayı başında polis operasyonuna kadar varan hararetli tartışmanın ardından Lombardi hakkında çok sayıda manşet çıktı. Kısa süre sonra “DSDS” jüri üyesi olarak değiştirilip değiştirilmeyeceği sorusu ortaya çıktı. Nihayet gelecek sezonda bir daha görülmeyeceği belli oldu.

Lombardi, finalde Dieter Bohlen (70) ve jüri arkadaşları Beatrice Egli (36) ve Loredana (29) ile birlikte ikinci şarkının ardından “Evet, aslında ben de dürüst olmak gerekirse Dieter ile aynı şeyi söylerdim” dedi. finalist Tom Mc Conner. Bohlen, “Bir fikrin var,” diye yanıtladı. Lombardi daha sonra dalga geçti: “Ama şimdi benden daha fazla bilgiye sahip olabilecek birini getirdin.”

Bu durum sunucu Laura Wontorra'nın (35) gözünden kaçmadı. Lombardi'nin “ilk küçük vuruşu” için uzun süre beklememiz gerektiğini söyledi. “Hayır, her şey yolunda. Her şey yolunda. Ah, hayat devam ediyor” dedi. Ancak Bohlen buna izin vermedi: “Kimseyi buraya getiremedim, ne tür saçmalıklar söylüyorsunuz?”

“Herkes bana soruyor Pietro, 'DSDS'ye ne dersin?”

Son zamanlarda medyada ve hayranlar arasında rapçi Bushido'nun (46) gelecek sezon jüri üyesi olarak Lombardi'nin yerini alabileceği yönünde söylentiler dolaşıyor. Şarkıcı en azından Instagram'da finalde son kez orada olacağını doğruladı.

“Tahmin edebilirsin, gelen kutum dolu. Herkes bana soruyor Pietro, 'DSDS'ye ne dersin? O kadar çok şey yazılıyor ki. Bushido, Pietro, Bushido, Pietro…” Lombardi, gösteriden önce bir Haberda vedalaştı. . “'American Idol' benim için aileydi. 'American Idol' açıkçası hiçbir zaman sadece bir iş olmadı. Bunu kalbimle ve ruhumla yaptım, her zaman sadıktım” dedi. “Beni biraz hayal kırıklığına uğratan şey, o anda bana gösterilen muamele. Farklı olmasını isterdim. Ama bunu asla aileme karşı da kullanmam.”

Bushido, Cumartesi günkü finalin başında yıldız konuk olarak sahneye çıktı. Moderatör Wontorra ile yaptığı görüşmede rapçi, finalistler arasında “çok çok yakın bir yarış” bekliyordu. Ancak yanılıyordu. Yayıncı oylamanın sonuçlarını yayınladı ve Jährig açık bir farkla şampiyonluğu kazanmayı başardı. İzleyicilerin yüzde 75,61'i ona oy verdi. Philip Matas yüzde 9,92 ile ikinci, Nissim Mizrahi yüzde 8,38 ile üçüncü, Mc Conner ise yüzde 6,09 ile dördüncü oldu.

SpotOnHaberler