“Adventure Land”: Pur grubunun albümü müzikal oluyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Macera Ülkesi”
Pur grubunun albümü bir müzikale dönüşüyor

“Adventure Land – The Musical” Ekim ayında Düsseldorf’ta başlıyor.

© IMAGO/Jan Huebner

Pur’un “Adventureland” müzikali olur. Gösteri, Ekim 2023’te Düsseldorf’ta prömiyer yapacak. Ön satış şimdiden başladı.

Şarkıcı Hartmut Engler’in (61) etrafındaki Alman grup Pur’un tüm hayranları, Ekim 2023’ü takvimlerinde işaretlemeli. Cuma günü duyurulduğu üzere bu ay “Abenteuerland – Müzikal” Capitol Theatre Düsseldorf’ta başlıyor. Duyuruya göre, Baden-Württemberg’den grubun “I love you”, “A grey hair”, “Alone in the mirrors”, “Lena” ve tabii ki “Adventureland” gibi 30 hiti duyulacak. sahnede – kurgusal Schirmer ailesinin üç nesli etrafında dönecek olan bir Müzikal olay örgüsü için çok sesli olarak düzenlenmiştir. “Adventureland – The Musical”, Pur grubu ile yakın işbirliği içinde oluşturuldu.

“Adventureland – The Musical”: ön satışlar 3 Mart’ta başlıyor

“Pur şarkılarını yeni, kısmen polifonik aranjmanlarda duymaktan derinden etkilendim. Kulağa harika geliyor. […] Ben de gülmek ve ağlamak zorunda kaldım,” diye coşkuyla anlatıyor Pur solisti Engler. Yıl sonunda başlayacak olan müzikal için ön satışlar bugün 3 Mart’ta başladı. “Adventure Land – The Musical” dünya prömiyeri Bu yıl 22 Ekim saat 18.00’de Gösterinin 10 Mart 2024’e kadar devam etmesi planlanıyor ve ön gösterimler 10-21 Ekim tarihleri arasında Düsseldorf’taki Capitol Theatre’da prömiyerden önce yapılacak.

1995 yılında çıkardığı “Abenteuerland” albümü Pur’ün en büyük başarılarından biridir. Tek başına iki milyon kopya sattı, dört kat platin statüsü elde etti ve Almanya’nın en çok satan müzik albümlerinden biri oldu. Yapımcı Martin Flohr (“Rocky Horrow Show”, “Bodyguard – Das Musical”), “Abenteuerland – Das Musical”ın yapımından sorumludur.

SpotOnNews

#Konular