8 yaşındaki çocuk, kendisini sokan zehirli kobrayı ısırarak öldürdü

humhum

Global Mod
Global Mod
8 yaşındaki çocuk, kendisini sokan zehirli kobrayı ısırarak öldürdüHindistan’ın Chhattisgarh eyaletindeki Jashpur bölgesinde yaşayan 8 yaşındaki Deepak isimli tek evlât, evinin bahçesinde oynarken koluna dolanıp kendisini sokan zehirli kobra yılanını ısırarak öldürdü.

The New Indian Express’açınık konuşan Deepak, “Yılan elime dolanan ve beni ısırdı. Çok ıstırap çekiyordum. Kurtulamayınca iki kere sertçe ısırdım. Her şey tek anda oldu” dedi.

Dünya yaprak üstündeydi! Kontrolden kaynak Çin roketi Pasifik okyanusuna düştü

Deepak olayın akabinde hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili açıklamalarda bağcıklı Dr. Jems Minj, “Hızlı tek şekilde yılan karşıtı zehir uygulandı ve tüm gün süresince gözlem altında tutuldu ve taburcu edildi” ifadelerini kullandı.

Yılan uzmanı Qaiser Hussain ise, Express’açınık verdiği demeçte, “Deepak herhangi tek semptom göstermedi ve kuru ısırık nedeniyle hızlı iyileşti, yalnız zehir salınmadı. Bu tür yılan ısırıkları ağrılıdır ve sadece ısırık bölgesinde lokal semptomlar gösterebilir” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.