7 bebeği öldürmekle suçlanıyor: Evinden çıkan notlar kan dondurdu

humhum

Global Mod
Global Mod
7 bebeği öldürmekle suçlanıyor: Evinden çıkan notlar kan dondurduİngiltere’nin Countess of Chester hastanesinde sağlıklı bebeklerin hayatını kaybetmesi ve yerde bebeklerin hayatını kaybettikleri sırada kayıtlı çalışanlar arasında hep tıpkısı hemşirenin olması hastane yönetimini ve İngiliz savcıları harekete geçirdi.

Hastanenin yenidoğan plâstik bölümünde yaşanan ölümlerin başka kurumlara oranla ciddi derecede yüksek olması ve 18 ağrı içinde plâstik ölümlerindeki artışın hızlanması üzerine hastanenin danışmanları harekete geçti ve polisle iletişim kurdu.

BEBEKLER İNSÜLİN İLE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Polisin yaptığı soruşturmada 2015’in ortalarından 2016’nın ortalarına kadar iki bebeğin insülin ile öldürüldüğü ortaya artık. Her iki olayın bile göz şüphelisi yoğun ihtimam hemşiresi Lucy Letby’di.

Savcı Nick Johnson, İnsülinle zehirlenen iki başka Bebek henüz olduğunu ve bunların başka sağlık çalışanlarının çabası ile kurtarıldığı belirtti.

İNGİLTERE’NİN KANINI DONDURAN İDDİALAR

Soruşturma genişledikçe tüm İngiltere’nin kanını donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hemşire Letby’nin 5 erkek ve iki kız bebeği öldürdüğü, tek bebeği üç kere öldürmeye çalıştığı, tek başka bebeği ise hava enjekte ederek öldürdüğü öne sürüldü.

17 BEBEKLE İLGİLİ 22 SUÇLAMA! HEMŞİRE TAMAMINI REDDEDİYOR

Bakması gereken bebeklerin vücutlarına hava, süt ve başka sıvıları enjekte ettiği iddia edilen ve 2018 yılında tutuklanan Hemşire 17 bebekle ilgili kendine yönetilen 22 suçlamanın tamamını reddetse dahi olaya ilişkin korkunç gerçekler görülen davanın 4. gününde ortaya artık.

EVİNDEN ÇIKAN NOTLAR ŞOKE ETTİ! ‘ONLARI BİLEREK ÖLDÜRDÜM’

32 yaşındaki hemşirenin yaşadığı yerde taharri yapan polisler, Letby’nin evinde ilginç şeyler bulduklarını belirterek bunları savcılara sundu.

Mahkemeye sunulan evraklar içerisinde sarı post-it notlarına yazılmış kan donduran cümleler vardı.

Hemşirenin kendi el yazısı ile yazdığı notlarda, ‘Ben kötüyüm, bunu saçta yaptım’ ‘Ben korkunç tek insanım, yaşamayı hak etmiyorum’, ‘Onları isteyerek öldürdüm zira onlara bakacak kadar iyi değilim.’ ifadeleri yer öncü.

“ASLA ÇOCUĞUM OLMAYACAK VE ASLA EVLENEMEYECEĞİM”

Hürriyet’te yer saha habere göre tek yığın kağıt parçası arasında bağcıklı başka karalamalarda hemşirenin ‘Asla çocuğum olmayacak veya evlenmeyeceğim’ ‘Söyleyecek hiç tek şey yok’, ‘Nefes alamıyorum’ ve ‘Öldür’ yazdığı görüldü.

Söz konusu notlar mahkemede bağcıklı bazen bebeklerin ailelerini ve savcıları şoke ederken hemşirenin avukatı Ben Myerssöz konusu delillerin Letby’nin suçlu olduğunu olumsuzlama ıstırap çektiğini gösterdiğini iddia etti.

ÖLDÜRDÜĞÜ BEBEKLERİN AİLELERİ İLE İLETİŞİME GEÇMİŞ

Haziran 2016’bile 24 saat arayla ölen bebeklerin karyoladayken fotoğrafını çekmekle suçlanan hemşirenin öldürdüğü ayakçak aileleri ile iletişime geçtiği ve onlara başsağlığı dilediği öğrenildi.

Cani hemşirenin hikayesi günlerdir İngiliz gazetelerin manşetlerinde. Olaya ilişkin her gün yeni tek ayrıntı ortaya çıkarken davanın sonuçlanmasının 6 ertesi bulabileceği belirtiliyor.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.