15. günde orman kampı: deve dramı, muhabbet kuşları ve veda yok

humhum

Global Mod
Global Mod
15. günde orman kampı
Deve dramı, muhabbet kuşları ve veda yok

Mike ve Leyla gittikçe yaklaşıyor ancak ormandaki son adım hâlâ eksik.

©RTL

15. günde hiçbir ünlünün orman kampından ayrılması gerekmedi. Ancak deve gibi şişman bir drama ve flört vardı – şu ana kadar mutlu sonla bitmedi.

RTL şovu “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” nihayet bu yılki edisyon için iç saha sahasına giriyor. Ancak 15. günde hiçbir ünlü orman kampından ayrılmak zorunda kalmadı. Şu anda beş katılımcı muhtemelen Avustralya'nın en ünlü kamp ateşinin etrafında oturuyor. Bu arada Leyla Lahouar (27), rakibi Kim Virginia'nın (28) önceki gün çıkışından yararlanıyor: artık nihayet Mike Heiter (31) ile yakınlaşıyor. Başarılı bir taktik mi? Ama önce ilk şeyler:

Yağlı deveyi yerken yaşanan büyük dram

İlk olarak, Cuma akşamı Avustralya ormanında Kim'le yenen son akşam yemeğinde hararetli bir tartışma başlar. Lucy Diakovska (47) daha önce takımda beş yıldız için mücadele etmişti. Ödül: Her çeşit sebze ve meyvenin yanı sıra iyi bir parça deve eti. Ancak hazırlıkların ardından Mike ve Fabio Knez (30) tüpün içine bir göz attılar. Kamp arkadaşları güzel parçaları önceden seçtiler ve ikisini de neredeyse yenmez yağ parçalarıyla bıraktılar. Fabio, “Sonunda her zaman insanların gerçek yüzünü görüyorsunuz. Bunu yapmıyorsunuz,” diye şikayet ediyor Fabio, “biz çöp kanalıyız!”

Fabio daha sonra Twenty4Tim'i (23) “et çaldığı için” çöpü dışarı çıkararak cezalandırmak istiyor. Kelimenin tam anlamıyla patlıyor ve kendisine adaletsiz davranıldığını hissediyor: “Sana bir parça yağ vermedim. Eti Lucy üzerime koydu, bunu ben seçmedim!” Ayrıca deve yağı draması konusunda oldukça kızgın olan Mike da heyecanını bırakıyor: “Böyle bencil davranışlardan hiç hoşlanmıyorum.” Bu yüzden son metrede sorun yaşayacağımızı düşünmüyordu – “yemek yüzünden.” Taraflar arasındaki yoğun atmosfer gece geç saatlere kadar hissediliyor.

Gece nöbeti randevusunda yakın temas

Leyla, Jungle Telephone'a “Gözlerinde o kadar sevgi dolu bir şeyler var ki. Sanırım ilgilendiğimi zaten biliyor” dedi. Peki seçtiği kişi onun sevgisini gerçekten fark etti mi? Leyla aslında gece nöbeti randevusunda Mike'a saldırgan bir tavırla yaklaşıyor: Ona şefkatle sarılıyor, iki muhabbet kuşu kamp ateşinin etrafında kol kola yürüyor ama yine de: Mike utangaç ve sohbette Tim'den de bahsediyor. Kıskançlıktan mı? Leyla onu geçiştiriyor: “Kadınlardan hiç hoşlanmıyor.”

Ünlüler Kim'in gidişine çok sevindi

Henüz hedefine ulaşmamış olsa da Leyla zirvede: Kim'in kamptan önceden ayrılmak zorunda kalmasından mutlu: “Ruhumda hafif bir rahatlama hissettim.” Leyla ile sohbet eden Mike da Kim'in gidişinden memnun: “Hayatta kaldım! Bu onun için utanç verici ama benim için, daha doğrusu bizim için bir rahatlama.” Leyla da hoşlandığı kişiyle aynı fikirde: “Senin için gerçekten tam bir cehennem gibiydi! Senin için gerçekten üzüldüm.” Leyla, Mike için bunun “terör” olduğunu söylüyor.

Duvar gitmeli!

Tim ve Mike Cuma günü orman testine gitmek zorunda kaldılar. “Duvarın yıkılması” görevi: Kirli bir su kütlesinin yaklaşık üç metre üzerinde bir duvar asılıydı ve ünlülerin bu duvarın iki çıkıntısına kendilerini konumlandırması gerekiyordu. İkisinin yıldız yarımlarını bir delikten geçirmesi gerekiyor ki bu mantıksal olarak çok da kolay değil: denge ve eşzamanlılık gerekiyor ve ilk başarının ardından ikisi duvardan birkaç kez tam güçle düşüyor. Sonuçta elde ettikleri sonuçlardan gurur duyabilirler: ünlüler beş yıldızdan üçünü alıyor.

Leyla kendini Fabio ve Lucy'ye gösteriyor

Tim ve Mike orman testindeyken Leyla kendini kamp arkadaşlarına göstermekten kendini alamaz. Fabio ve Lucy'ye “Mike çok iyi biri” diyor. Duşta ona çok dikkat ediyordu: “Orada da bir şey yapmadı, biraz üzüldüm” dedi Leyla. Leyla gülerek “Sadece birbirlerinin sırtını sıvazlıyorlardı” dedi. Mike sınavdan döndüğünde neredeyse çift, sudaki ünlü “Kirli Dans” sahnesini kıkırdayarak yeniden canlandırmak için birlikte gölete gider. Daha sonra duş aldığınızda birbirinizi köpürtürsünüz. Öpücükler, el yordamları ve hatta daha fazlası mı takip edecek? Hala kayıp.

Daha sonra Mike orman telefonunda hoşlandığı kişiyle ilgili net sözler de buluyor: “Leyla'nın yanında olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Özgür hissediyorum. Onun karakterini seviyorum, vücudu da çok harika.” Ama bir şey onu geride tutuyor gibi görünüyor. Kamp ateşinden önceki akşam Fabio, arkadaşı Mike'ı göreve götürür. Artık Leyla ile bir sonraki adımı atmalı: “Ona bir öpücük verirsen gerçekten çok mutlu olur.” Mike'ın elbette bilmediği şey: Fabio daha önce Leyla tarafından Mike'a atanmıştı: Onu biraz doğru yöne itmesi gerekiyor. Yardımcı olur mu?

Beş ünlü kaldı

Büyük orman finaline hâlâ iki gün var ama hiçbir ünlü Cuma akşamı kamptan ayrılmak zorunda kalmadı. Moderatör Sonja Zietlow (55) ve Jan Köppen (40) kararı ormanda canlı olarak duyurdular. Sebebi: Cora Schumacher'in (47) gösteriden erken ve kendi isteğiyle ayrılması nedeniyle son beşlinin ormanda bir gece daha birlikte geçirmesine izin verildi. Pazar günü finale kimin çıkacağı yarın belli olacak.

SpotOnHaberler

#Konular