Prens William Newcastle'daki randevusunda: Prenses Kate'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi

humhum

Global Mod
Global Mod
Prens William Newcastle'da randevuda
Prenses Kate hakkında sağlık durumu güncellemesi veriyor





Prens William Newcastle'daki vatandaşlarla birlikte.

© imago görüntüleri/Spotlight Royal


Prens William vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmak için Newcastle'daki randevuyu kullandı. Eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi





Prens William (41), bu Salı (30 Nisan) Newcastle'daki bir hayır kurumunu ziyaret etti. Galler Prensi ve Prensesi yetkilisi, etkinlikle ilgili bir Instagram gönderisinde, “James' Place'i ülke genelindeki merkezlerinde bu kadar istisnai kılan şey, krizdeki erkekler için ücretsiz, hayat kurtaran tedavi ve destektir.” dedi. Hesaplar. “Ocak ayında kapılarını açtığından bu yana 140'tan fazla erkeğe yardım etmiş olan yeni Newcastle tesisini bugün açmaktan gurur duyuyoruz.”



Prens William'ın tesisteki erkeklerle konuştuğu fotoğraflarda görülebiliyor. 41 yaşındaki oyuncu, İngiltere'nin kuzeydoğusundaki şehre yaptığı ziyareti, sokakta vatandaşlarla sohbet etmek, fotoğraf çektirmek ve onlarla el sıkışmak için de kullandı. “Karınızın ve çocuklarınızın nasıl olduğunu sorabilir miyim?” Daily Mail'in haberine göre yoldan geçen biri Prens William'ı kanser hastası karısına sordu. Kraliyet cevap verdi: “Herkes iyi, teşekkürler. Evet, biz iyiyiz.”


İkinci bir Instagram paylaşımında Prens William'ın başka bir ataması bildiriliyor: “Daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru! Earthshot finalisti Düşük Karbonlu Malzemeler'in çalışması olağanüstü: düşük karbonlu yapı malzemesi alternatifleri ve buna katkıda bulunan diğer yenilikçi yeni ürünler yaratmak” inşaat endüstrisindeki emisyonlar.” Gönderi, William'ı Durham yakınlarındaki Seaham'daki Düşük Karbonlu Malzemeler ekibiyle birlikte gösteriyor.


Earthshot Ödülü'nün kurucusu ve başkanı William, şirketin 2022 çevre ödülünde finalist olmasından bu yana yaptığı çalışmaları anlattı. Prens, diğer şeylerin yanı sıra eldiven, koruyucu gözlük ve beyaz laboratuvar önlüğü giyerek şirketin araştırma ve geliştirme laboratuvarını ziyaret etti. Resimler onun, diğer şeylerin yanı sıra, çalışanlarla etkileşimde bulunurken mutlu ve güldüğünü gösteriyor.


Kral Charles tekrar halkın karşısına çıktı




Prens William, Salı günü halkın önünde ve iyi bir ruh halinde görünen İngiliz kraliyet ailesinin tek üyesi değildi. Kral III. Charles (75), kanser teşhisinden bu yana ilk kez resmi olarak sahneye çıktı. 76 yaşındaki eşi Camilla ile birlikte Londra'daki University College Hastanesi'ne vardığında fotoğrafçılara ve bekleyenlere gülümsedi ve kalabalığa el salladı. Hastalık nedeniyle son aylarda geri adım atmak zorunda kaldıktan sonra, şimdi kraliyet görevlerine geri döndü. Charles, kanser merkezini ziyareti sırasında Birleşik Krallık Kanser Araştırmaları'nın yeni patronu seçildi.


SpotOnHaberler

#Konular